Retsept | Karulaugupestoga seasisefilee peekonis

Retsept | Karulaugupestoga seasisefilee peekonis

Koostis

500-600 g Seasisefilee
150 g Ameerikapärane toorsuitsupeekon

soola ja musta pipart
küpsetusnööri
Karulaugupesto:    
paar suurt peotäit (~ 30 g) värskeid karulaugulehti
20 g seedermänni seemneid
20 g parmesani
1 dl  külmpress-oliiviõli
soola-pipart

Valmistamine

Surista kokku pesto. Maitsesta soola ja pipraga. Puhasta sisefilee terava noaga kelmetest ja maitsesta soola-pipraga. Määri filee pestoga ja keera selle ümber peekoniviilud. Seo küpsetusnööriga kinni ja tõsta ahjupannile. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit või kuni filee on kaunilt pruun. Keera fileed küpsetamise ajal mõned korrad, et see saaks igalt poolt krõbe. Serveeri ülejäänud pesto ja ahjukartulitega.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

Scandinavian HOME

- aastast 2015 -