Koostis
500 g hakkliha
1-2 marineeritud või keedetud peeti
1 muna
1 sibul
1 spl kappareid
1 dl riivsaia
1 tl soola
1/2 tl musta pipart
1/2 dl vett
Valmistamine
Sega kokku riivsai ja vesi ja lase 10 minutit paisuda. Peale seda peenesta sibul ja riivi peet. Prae hakitud sibul klaasjaks kuid ära pruunista.
Lisa riivsaia hulka klaasjas sibul, riivitud peet, hakkliha, muna, kapparid (kapparid võid samuti peenemaks hakkida) sool ja pipar, ning sega kogu segu läbi. Vormi saadud taignast umbes 2cm paksused kotletid ja küpseta pannil 2-3 min mõlemalt poolelt pruuniks. Järelküpseta 180 c ahjus, küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil, olenevalt kotleti suurusest 15-20 minutit.