Valmistamine:
Koogi põhi:
Määri ja vooderda küpsetusvorm, seejärel kuumuta ahi temperatuurini 180 ° C. Klopi või ja suhkur segistis kergeks ja kohevaks. Sõelu sisse jahu ja lisa sool. Sega, kuni moodustub tainas. Suru tainas ühtlaselt ettevalmistatud vormi ja torgi kogu kahvliga läbi. Küpseta ahjus 15-20 minutit, kuni pealt on lihtsalt kuldne. Jahutage täielikult.
Karamell:
Pange kõik koostisosad suurde potti madalal / keskmisel kuumusel. Segage, kuni kõik on lahustunud, seejärel keetke. SEGADA Sagedasti ja hoogsalt. Pärast keemist segage pidevalt, nii et see ei jääks kinni ja ei põleks panni põhjas / servades.m Kui see muutub paksuks ja on heleda karamellivärviga või jõuab temperatuurini 107 ° C, eemaldage kuumus ja jätkake segamist minut või kaks. Kalla karamell küpsisepõhjale, määri ühtlaselt laiali ja lase täielikult jahtuda.
Šokolaadi lisamine:
Murra šokolaad klaasnõusse. Pliidil sulamiseks pange kauss vaikselt podiseva veega pannile ja segage, kuni see on sulanud. Mikrolaineahjus sulamiseks kuumutage iga 10 sekundi järel iga kord korralikult segades, kuni kaks kolmandikku sulab. Seejärel segage hästi, kuni see on täielikult sulanud. Vala sulatatud šokolaad karamellile ja silu puulusika tagumist osa kasutades.
Veebiajakiri Scandinavian HOME