Soojade värvitoonidega hubane elutuba

Soojade värvitoonidega hubane elutuba

Teid tervitab elutuba, mille visuaalne kujundus on kooskõlas õrna beežika tooni pehme ja rahustava atmosfääriga. Kogu ruum on kaunistatud kombineeritud beežide ja pruuni toonidega, luues ühtse ja sooja keskkonna, kus igas detailis on peegelduse ja tasakaalu otsimine. Kontrastsuseks on lisatud väikseid terrakotatoone dekoratiivpatjades, mis toovad esile ruumi tekstuuride ja värvide mitmekesisuse, ilma et need muutuksid ülekaalukaks.

Toa valgustavad kaks suurt akent, mille mõlemal küljel ripuvad valged, õhulised kardinad, mis lasevad päevavalgusel toas pehmelt hajuda, andes ruumile avaruse ja valguse tunde. Aknad ja kardinad on harmooniliselt sobitatud, et säilitada ruumi valgustus ja visuaalne avarus.

Põrandat katab hele puit, mille soe toon ja loomulik tekstuur täiendab ruumi rahu ja mugavuse tunnet. Ruumi keskmeks on kolmekohaline mooduldiivan beežikas toonis, mille esiplaanil on kaks abilauda. Abilaudade vastas asub üksik tugitool ja valge tumba, mille juurde kuuluvad pehme padi ja pleed, luues mugava ja kutsuva nurga lõõgastumiseks. Kogu ruumi sisustuse ja mööbli valik on läbimõeldud ja lakooniline, vältides igasugust üleliigsust, mis võiks rikkuda ruumi harmooniat.

Laes on kaunis, lihtsa disainiga ripplamp, mille värv ja kuju sobivad ideaalselt ruumi muude sisustusdetailide ja tekstiilidega. See lamp täiendab ruumi visuaalset tasakaalu ja lisab pehme, sooja valguse, mis toob esile kõigi ruumi elementide omavahelise harmoonia.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.