Modernnse kaminaga põhjamaa interjöör

Modernnse kaminaga põhjamaa interjöör

Elutoa interjöör on kaunilt kujundatud Skandinaavia stiilis, kus ühtselt ja harmooniliselt kooskõlas on puitmaterjalid, pehmed värvitoonid ja puhtad, lihtsad jooned. Suurte, maast laeni ulatuvate akende kaudu pääseb ruumi rohkelt loomulikku valgust, mis lisaks elutoa hubasele soojusele toob esile avara ruumi meeldiva valguse. Need aknad ei ole pelgalt funktsionaalsed, vaid kaesteetiliselt tõstavad esile ruumi avaruse ning loovad sooja ja tervituslikku atmosfääri.

Elutoa seinte värv on domineerivalt beežikas, luues rahuliku ja tasakaalustatud tausta. Beežika tooni seinavärv on harmooniliselt kombineeritud helehalli puitpõrandaga, millel on kantud valge lakikihi kiht. See lakikihiga viimistlemine toob esile puidu looduslikud omadused, andes sellele kena, hele ja kerge tooni. Selline põrandakatte valik täiendab suurepäraselt ruumi üldist kujundust ja suurendab selle avarust.

Elutoa põrandat katab männi puidust puitpõrand, millel on peenelt viimistletud valge tooniga lakk. See lakitud pind lisab puidule sära ja kerguse, tõstes esile puidu kauni, helge tooni. Valgus, mis peegelduvalt põrandalt tagasi peegeldub, loob ruumis värske ja õhulise tunde.

Mööblivalik on peenelt läbi mõeldud, et täiendada Skandinaavia stiili, kasutades nii välimööblit kui ka pehmet mööblit. Välimööblit, nagu näiteks rotangmööbel, on täiustatud pehmete diivanitega, millel on puidust jalad. Diivani ja rotangmööbli tekstiil on valitud ühtse toonina, et luua harmooniline visuaalne kooskõla. Elutoa mööbel on ühendatud hallikat tooni põrandavaibaga, mis lisab soojust ja mugavust. Dekoratiivpadjad toovad sisse liivakarva toone, mis annavad ruumile tekstuuri ja sügavuse. Samuti on lisatud rohelisi elemente toataimede näol, mis annavad ruumile värskendava ja elava aktsendi.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.