Tõeliselt kaunis hygge, elutuba, kus mõnus lõõgastuda

Tõeliselt kaunis hygge, elutuba, kus mõnus lõõgastuda

See elutuba on tõeline rahu ja mugavuse oaas, kus iga detail on hoolikalt läbi mõeldud, et luua soe ja kutsuv atmosfäär. Pehme vaip, mis katab toa põrandat, koos ülimalt mugava tugitooli ja avara diivaniga, millel leidub rohkesti kohevaid patju, loovad koos tõelise hygge tunde – skandinaavialiku kodutunde, kus iga hetk on nautimist väärt.

Ruumi seinad on kaetud helehalli tooniga, mis lisab ruumile avarust ja rahulikkust, samas kui valgeks värvitud puitpõrand loob erksa ja puhta tausta ülejäänud sisustusele. Kõrged, valged põranda- ja laeliistud lisavad ruumile elegantsi ja täiendavad harmooniliselt kogu kujundust. Ruumis on värvitoonide valik hoolikalt läbi mõeldud – looduslikud, naturaalsed toonid on hajutatult integreeritud kogu interjööri, mis lisab ruumile sügavust ja soojust, tuues samal ajal esile helehalli seinavärvi peenuse.

Elutoa sisekujunduses on ühendatud erinevate põhjamaade sisustusbrändide tooted, mis on oskuslikult kombineeritud taaskasutatud mööbliga. See loob ainulaadse segu modernsusest ja ajaloost, kus tänapäevane disain kohtub mineviku nostalgiaga. Lisaks leiavad siin koha kaunid rohelised toataimed, mis lisavad ruumile elu ja looduslähedust. Loodusest inspireeritud värvitoonid – erinevad pruunid ja beežid toonid – tulevad esile peamiselt tekstiilide kaudu, muutes ruumi veelgi hubasemaks.

Toa keskmes asub suur ja pehme beežikas vaip, mis oma paksu ja koheva tekstuuriga ühendab kogu elutoa mööbli ühtseks tervikuks. Vaiba peal asetsev hele pehmemööbel loob õrna kontrasti, samal ajal kui täispuidust mööblidetailid, nagu Jotexi kohvilaud puidust raami ja rotangist lauaplaadiga, toovad ruumi sooja ja maalähedase noodi. Puidust raamaturiiulid, kanga ja puiduga kaunistatud tugitool, samuti puidust öökapp ja kummut lisavad interjöörile naturaalsust ja traditsioonilisust.

Kogu atmosfääri krooniks on lihtne, kuid stiilne Prisma 45 white laelamp, mille puuvillane kangas ja traatraam loovad ruumis pehme ja meeldiva valgustuse. See disainielement täiendab harmooniliselt ruumi sisustust, lisades sellele täiendava annuse õdusust ja elegantsi.

See elutuba on  tõeline põhjamaise stiili etalon, kus igas nurgas peegeldub hoolikalt läbi mõeldud detailide ja looduslähedaste toonide sümbioos, mis muudab selle ruumi mitte ainult ilusaks, vaid ka äärmiselt mugavaks ja kutsuvaks elukeskkonnaks.

Kohvilaud Jotex- puidust raami ja rotangist lauaplaadiga. Kohvilaua kohal laes lihtne, Prisma 45 white laelamp, puuvilasse kanga ja traatraamiga.

Bloomingville pehme, tugitool TED.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: alvhem.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ELUTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.