Vintage detailidega, hubane interjöör

Vintage detailidega, hubane interjöör

Valge interjööriga 63-ruudune korter, omab endas nii mööbli kui aksessuaaride oskuslikku paigutust, mis omavahel interjööriga moodustavad täiusliku terviku.

Interjöörist leiab nii antiikseid talupoja stiilis mööbliesemeid kui ka mitmeid erinevaid modernseid Taani ja Rootsi disainesemeid ja aksessuaare. Köök skandinaavia stiilis. Köögimööbel lihtne, betoonist töötasapinnaga, mis koduomanike enda tehtud.

Töötasapinna kohal kaks avatud riiulit üksikute esemete hoiustamiseks. Riiuli külge paigaldatud valgusti, mille valgust saab suunata töötasapinnale. Köögi nurgas väike lahtikäiv laud koos taburettidega, millel pehmed lambanahast istmekatted. Köögist avaneb vaade otse suurele maitsekalt sisustatud elutoale, kus on ruumi nii pehmele mööblile kui söögilauale.

Magamistuppa sisenedes vaatab vastu hubane magamistoa ilme, mida täiustavad nii vana antiikne talupoja stiilis kapp kui ka mitmed erinevad modernsed disainesemed ja aksessuaarid. Voodi mõlemal küljel öökapi asemel puidust pingid, mille kohal IKEA seinakülge kinnitatavad RANARP stiilsed lambid, valge kupli ja kuldsete detailide osaga. Kupli osa liigutatav. Valgete seinalampide õhulisus seinal ühildub valge String seinariiuliga, neid ühendab seinal olev maal ja voodi koos vooditekstiiliga. Voodi vastasseinas maast laeni, stiilne, ülejäänud mööbli ja detailidega ühilduv, sisseehitatud kapp. Kapi ees värvi lisamas igapäevaste riiete ja kottide jaoks riidestange. Toa akent ilmestamas kaunis taim- kummipuu, mille kõrval veel üks rohekas taim potis, millel ümber lillepoti ümbris- paberkott.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.