Kui kodukontor tuleb planeerida esikusse

Kui kodukontor tuleb planeerida esikusse
Ruumi vähesuse tõttu ja kodukontori vajamisel leiab oma kodus ringi käies ikka ühe nurga, kuhu paigutada kirjutuslaud, tööde tegemiseks.

Järgnevates Rootsi kodukontori lahendustes on pisike töönurk tehtud just esikusse või avaramasse esikuosasse. Vaata kuidas see nendes korterites õnnestunud on.

Esimeses korteri esikus, on sisse seatud avarasse esikuosasse mahukas, suur kivist tööpinna ja metallist jalgadega laud, kus toimuvad mitmed maalimistööd ja ajakirjade sirvimised. Lauale valitud valgusti osas, kauni elegantse disainiga, musta tooni, HAY brändi laualamp Wrong. Lauaga seinas üksik musta raamiga poster ja seinale toetuv maal. Laua vasakul küljel seinas riputuskoht oma lemmik ajakirjadele. Kirjutuslaud kombineeritud musta tooni, käetugedega söögitool, millele laotatud kohev lambanahk, hubasuse loomiseks. Nii põranda pruunikas toon kui seinte rohekas toon harmoneeruvad üksteisega, luues ühtse terviku. Tumedaid toone pehmendab põrandale valitud hele tekstiilvaip, heledate värvilaikudega lambanahk ja poster seinas.

Järgneva korteri kodukontor asub avaramas heledate seintega esikuosas, kuhu ühele poole seina paigutatud lihtsad riiuliribad, üksikutele raamatutele, ajakirjadele ja pildiraamidele fotodega. Vastasseina aga paigutatud, mahuka lauaplaadi ja metalljalgadega kirjutuslaud, kus toimuvad väiksemad kirjatööd ja ajakirjade sirvimised. Laua kohal seinal, erinevas suuruses ja välimuses mustade raamidega foto, mis loovad ühtse terviku laua ja tooliga. Kirjutuslaua taha valitud rohelist tooni, sametise kattega söögitool, mille metallist jalgade toon ühildub kirjutuslaua juurde kombineeritud põrandalambiga. Lauale lisab efekti üksik savipott koos taimega.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: hemnet.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist KODUKONTOR

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.