Maitsetaimed aknalaual

Maitsetaimed aknalaual
Maitseained ja -taimed on iga perenaise köögis kindlasti tähtsal kohal! Kevade saabudes on väga mõnus värsket maitset oma aknalaualt noppida ja toitudele lisada.

Kevadised maitsetaimed: Vali välja sobivad maitsetaimed. Valik on muidugi raske – tüümian, rosmariin, majoraan, salvei, münt jpt. Leia taimedele sobiv koht. Hoidu otsesest päikesest, aga kindlasti tahavad nad palju valgust. Kui on võimalik, siis istuta taimed õue, terrassile või rõdukasti. Kui maitsetaimed saavad oma poest tulnud potis ka hakkama, siis näiteks maasikataimed tahavad kindlasti õue või vähemalt suuremasse potti. Toas on taimedel liiga soe, õues jätkub neid palju kauemaks.

Maitsetaimed meil õues ainult kahjuks ei talvitu, mõned  sordid võivad kasvuhoones talve üle elada. Leidub muidugi ka püsikuid. Hoolitse oma taimede eest! Ära unusta kasta, kindlasti ei tohi lasta taimedel läbi kuivada. Parema saagi nimel tasub kasutada ka spetsiaalseid maitsetaimede mullasegusid ja väetiseid. Naudi! Nopi muudkui värskeid juurde kasvanud võrseid ja ainult naudi!
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.