Suviste rannatrippide hädavajalikud kaaslased

Võitlus staatilise elektriga: Nutikad lahendused

Suvel randa minnes on mõned asjad, mis ei tohiks kindlasti ununeda. Esiteks, päikesekaitsekreem, mis on su parim sõber, kui tahad vältida päikesepõletust ja hoida oma nahka tervena. Hea päikesekaitsekreem peaks olema laia spektriga, mis kaitseks nii UVA- kui UVB-kiirte eest ning sisaldaks vähemalt SPF (päikesekaitsefaktor) 30 või kõrgemat. Lisaks on oluline, et päikesekaitsekreem oleks veekindel, et see säiliks ka vees viibides.

Ära unusta kaasa võtta ka ranna rätikut või rannalina, et saaksid end mugavalt päevitamiseks rannaribale sättida või pärast vette hüppamist kuivatada. Veepudel on samuti hädavajalik, et hoida end kogu päeva jooksul hästi hüdreerituna. Ja ära unusta päikeseprille, et varjata oma silmi säravate päikesekiirte eest, ning mütsi, mis kaitseks sind kuumuse ja ereda päikese eest.

Lisaks võid kaasa võtta mõne meelelahutuse, nagu raamatu või rannapalli, et veeta rannas veelgi lõbusamalt aega. Nii et pakkige need asjad endale kaasa ja valmistuge nautima päikeselist, rõõmsat päeva, rannas!

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.