Lastetuba, mis sobib nii tüdrukule kui poisile

Lastetuba, mis sobib nii tüdrukule kui poisile

Interjööri kujundamine, mis hõlmab mitmeid seinasoppide elemente, võimaldab luua ruumidesse harmoonilise ja funktsionaalse atmosfääri. Üheks selliseks näiteks on suure seinasopi kasutamine kirjutuslaua paigutamiseks, kus lisaks lauatarvikutele on paigutatud ka mitmed sisustusdetailid, mis rikastavad kogu ruumi visuaalset keelt. See seinasopp, olles avar ja multifunktsionaalne, täidab mitte ainult praktilist rolli, vaid ka esteetilist eesmärki, lisades ruumile ainulaadse ja isikupärase aktsendi.

Seinasoppi sobitatud kirjutuslaud, mille ümber on organiseeritud erinevad kirjutustarbed, loob tervikliku ja korrastatud tööruumi. Samuti on sinna lisatud sisustusdetailid, mis võivad olla näiteks kaunid keraamilised potid, vintage-stiilis raamaturiiul või kunstiteosed, mis kõik koos loovad esteetilise ja inspiratsiooni pakkuva keskkonna. Kui seinasoppi paigutatakse ka väikeseid elemente, nagu näiteks puidust väikesed dekoratiivesemed või miniatuursed kujukesed, saab luua hubase ja unikaalse atmosfääri, kus iga detail mängib oma rolli.

Teine huvitav aspekt on väikese seinasopi kasutamine voodipeatsi seinal, kus mitmed sisustusdetailid nagu puidust puu ja jänes on paigutatud loomulikult ja maitsekalt. Need elemendid võivad olla kaunilt integreeritud seina värvi või tapeedi mustrisse, luues sooja ja kutsuva meeleolu. Tooted nagu puidust detailid võivad tuua ruumi juurde looduslähedase ja rahustava tunde, samas kui väiksed kujukesed võivad lisada mängulisust ja karakterit.

Loo oma unistuste ruumi atmosfäär, integreerides laest rippuva kuumaõhupalli ja kuu kujulise öölambi, mis koos loovad muinasjutulise ja unenäolise miljöö. Kuumaõhupall, olles ainulaadne ja silmatorkav element, toob mängulisust ja vabaduse tunnet, samas kui kuu kujuline öölamp lisab pehmet valgust ja rahu, olles ideaalne laste magamistoas või ka igas teises ruumis, kus on soov luua sooja ja õdusa õhkkonna.

Voodi paremal küljel olev suunatav põrandalamp on mitte ainult praktiline, vaid ka stiilne lisand, mille abil saab kohandada valgustust vastavalt lugemisvajadustele. See element on suurepärane näide sellest, kuidas funktsionaalne mööbel saab samas anda ka visuaalset väärtust.

Voodi vasakul seinal asuv lihtne puitriiul, millel on paigutatud raamatud, täiendab ruumi praktilisi vajadusi ja pakub samas ka visuaalset huvi. Riiul, olles valmistatud looduslikest materjalidest, loob sooja ja koduse tunde, samas kui raamatud, olles osana sisustusest, toovad esile elava ja intellektuaalse dimensiooni.

Lastetoa põrandat katab suure ulatusega hallis toonis pehme vaip, millel on mitme varjundiga mustrid. See vaip, olles mitte ainult visuaalselt meeldiv, vaid ka pehme ja mugav, pakub suurepärast mängupinda, kus lapsed saavad vabalt oma leludega mängida. Vaiba mitme varjundi ja tekstuuri mäng toob ruumi täiendavat soojust ja hubasust, luues ideaalsete tingimuste keskkonna, kus laps saab vabalt avastada ja nautida oma mängumaad.

Maast laeni ulatuv sisseehitatud kapp annab hoiustamiseks kindlasti rohkem võimalusi.

Leludega paberkott sobib nii tekstiili kui pehmete mänguasjade hoiustamiseks.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist LASTENURK | LASTETUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.