Rohkete raamitud postritega esik

Rohkete raamitud postritega esik

Selles kodus on esik saanud erakordselt elegantse ilme, mille kujundamisel on mängitud julgelt musta ja valge kontrastiga. Valged seinad loovad ruumi avaruse ja helguse tunde, samas kui mustad detailid lisavad ruumile sügavust ja tõsidust, tuues sisse kindla ja selge struktuuri. Välisuks ning selle raamid, samuti hoolikalt värvitud must puitpõrand moodustavad tugeva ja stiilse fooni, millele vastanduvad erksalt esiku valged seinad.

Üks olulisi viise, kuidas esikusse visuaalset elu ja isikupära tuua, on postrite ja piltide kasutamine. Kui need on raamitud mustade raamidega, sobituvad nad ideaalselt esiku must-valge värvigammaga. Must-valged fotod ja kunstipildid loovad ruumiga harmoonilise dialoogi, olles ühtaegu tagasihoidlikud, kuid samas väljendusrikkad. Postrid on suhteliselt taskukohased ja nende abil saab lihtsasti muuta ruumi iseloomu, ilma et oleks vaja ette võtta suuri ümberkujundustöid. Seega võib ka väikese eelarvega muuta esiku stiilseks ja huvitavaks. Isegi üksnes mõne hästi valitud pildi abil saab tühja valge seina muuta visuaalselt köitvaks ja kutsuvaks.

Et vältida liiga karmi kontrasti ning anda ruumile veidi soojust, on lisatud mõned pehmemad toonid. Esikus on näha sooja beeži ja loodusliku puidu puudutusi, mis tasakaalustavad musta ja valge tooni teravust. Üksik hubane esikuvaip ja maitsekas istetool loovad täiusliku harmoonia, pakkudes ruumile veidi pehmust ja kodusust. Need elemendid seovad esiku tervikuks, andes sellele rohkem tekstuuri ja sügavust.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.