Kas ka sinu kodu esikut kaunistab tapeet?

Kas ka sinu kodu esikut kaunistab tapeet?

Antud korteri seinu katab kaunis MissPrint tapeet, mis läheb sujuvalt kokku nii valgete liistude, valgeks võõbatud radiaatori katte kui puitpõranda lakitud pinna tooniga.

Kaunis maakodu hõnguga korteris on au sees põhjamaine retro mööbel kui ka retro sisustusdetailid, mida näha esikusse sisenedes. Antud tapeedi muster aitab samuti vanadel retro detailidel uuesti särada. Pikas esikus jääb silma mahukas maast laeni avatud riiulisüsteem, kus hoiustatakse nii käsitöötarbeid, ajakirju, kui teatmeteoseid.

Tulles tagasi radiaatori juurde, on see harv nähtus uksest sisenedes. Siin korteris on see kenasti lahendatud puidust radiaatori kattega, mis võõbatud valgeks. Radiaatori katte peal aga hoiustatakse üksikuid sisustusdetaile, nagu pisike ümar kandik, mis mõeldud võtmetele, samuti väike vaas okstega. Need on väiksed detailid, kuid siiski olulised, tehes kodust kodu. Juurde annab efekti esikusse valitud raamitud jänese poster, mille postri raam ühildub esiku lakke valitud valgusti tooniga. Lakke valitud omapärase disainiga punutud valgusti harmoneerub sujuvalt ülejäänud interjööriga.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.