Koostis:
500 g fileeritud räime
2 suurt muna
2 dl nisujahu
praadimiseks õli
Marinaad:
1 l vett
2 sibulat
10 tera musta pipart
2 loorberilehte
2 sl 30%-list äädikat
2 sl suhkrut
Valmistamine:
Räimefileed kasta esmalt jahusse, siis lahtiklopitud munasegusse. Prae seejärel parajalt kuumal pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Raputa kaladele soola (siis ei pea aeraldi marinaadile soola lisama). Marinaadi jaoks pane kooritud ja viilutatud sibulad potti, lisa pipra, loorberileht ja suhkur. Kalla peale vesi ning kuumuta keemiseni. . Maitse marinaadi - vajadusel lisa veel suhkrut või soola. Lisa äädikas ning tõsta pott tulelt. Lase marinaadil mõni hetk jahtuda, siis vala praetud räimefileedele. Lase vähemalt üleöö külmas seista. Kui soovid lisa marinaadile soola.
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.