Retsept | Punutud sai

Retsept | Punutud sai
Koostis

25 g  toasoe pärm     
1 dl  käesoe piim     
6 -7 dl  nisujahu     
0.75 dl  suhkur     
1 tl  Vanill- või vanilliinsuhkur     
0.5 tl  sool     
1 tk  muna     
100 g  toasoe või

Valmistamine

Hõõru toasoe pärm vähese suhkruga vedelaks. Lisa käesoe piim, ülejäänud suhkur ja pisut jahu, nii et saad segades hapukoorepaksuse segu. Lase 30 minutit soojas kohas kerkida. Lisa ülejäänud jahu, pehme või, vanillsuhkur, sool ja muna. Lase 30 minutit soojas kohas kerkida. Lisa ülejäänud jahu, pehme või, vanillsuhkur sool ja muna. Sõtku ühtlaseks tainaks ning lase räti all kerkida umbes tund ehk kahekordse mahu saavutamiseni.

Tõsta sai küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning lase kerkida 15-20 minutit. Määri munaga. Küpseta 175-kraadises ahjus 40-50 minutit
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

Scandinavian HOME

- aastast 2015 -