Suurepäraste sisustusaksessuaaride valikuga elutuba

Selles elutoas on igale detailile pööratud erilist tähelepanu, et luua isikupärane ja harmooniline keskkond. Iga mööbliese ja aksessuaar on hoolikalt valitud, et täiustada ruumi üldist esteetikat ja luua tasakaal erinevate materjalide, tekstuuride ja värvitoonide vahel. See loob tervikliku ja mugava elamispinna, kus iga element räägib oma lugu ja lisab ruumile sügavust.

Esimene asi, mis ruumi sisenedes pilku püüab, on muljetavaldav kogum sisustusaksessuaare. Neist kõige silmapaistvamad on mitmed posterid, mis annavad elutoa seintele kunstilise ja kaasaegse hõngu. Need raamitud abstraktsed pildid loovad dünaamilise kontrasti klassikaliste elementidega, nagu kalasabaparkett ja kõrged põrandaliistud. Lisaks posteritele on ruumi asetatud erinevates suurustes ja kujudes vaase, mõned täidetud lopsakate lilledega, teised aga jäävad oma lihtsuses pilkupüüdvaks. Vaasid on paigutatud selliselt, et nad täiendavad ja tasakaalustavad ruumis asuvaid teisi detaile, olgu nendeks küünlajalad, lillepotid või erineva kujuga kausikesed, mis moodustavad visuaalselt harmoonilise koosluse.

Elutuba ei oleks terviklik ilma ajaloolise hõnguta, mis peegeldub 1930. aastatest säilinud detailides. Malmist radiaatorid, kivist aknalauad ja kalasabaparketist põrand annavad ruumile ajaloohõngulise alatooni, mis süvendab ruumi iseloomu. Kogu see ajastutruu ilu on ühendatud kaasaegsete elementidega, nagu valgeks värvitud lae- ja põrandaliistud, mis raamivad ruumi elegantse puhtusega. Lae keskosa on kaunistatud kauni laerosetiga, mis annab klassikalise puudutuse ruumi üldmuljele, samas kui ülejäänud laealal domineerib kaasaegne ämbliklaelamp, mille disain toob sisse modernse, kuid diskreetse kontrasti.

Elutoa värvilahendus toetab üldmulje rahu ja tasakaalu. Domineerivaks tooniks on valitud soe ja elegantne hall, mis loob neutraalse tausta ruumi teistele elementidele. See pehme hall toon sulandub kenasti heledate puidutoonidega, mida esindab kalasabaparkett, ja valgeks värvitud lae- ja põrandaliistudega, mis annavad ruumile visuaalse avatuse ja ruumikuse tunde. Ruum on jagatud kaheks tsooniks, millest igaühel on oma funktsioon ja atmosfäär. Aknale lähim tsoon on sisustatud mõnusa istumisnurgaga, mis on ideaalne koht, kus nautida ruumi tulvavat loomulikku valgust. Diivani ette on paigutatud pehme, pikakarvaline vaip, mille tekstuur lisab ruumi mugavust ja soojust. Vaip ühendab sujuvalt erinevaid mööbliesemeid, nagu diivan, diivanilaud, üksik tool ja madal pink. Iga detail on valitud selliselt, et nad harmoneeruksid omavahel ja lisaksid elutuppa rahuliku, kuid luksusliku tunnetuse. Diivani kõrval asub Watt & Veke Spoon põrandalamp, mille pehme valgus lisab ruumi õdusust just õhtuti, kui loomulik valgus on hääbumas.

Teises tsoonis, mis asub elutoa vastasnurgas, on paigutatud vana ja massiivne puidust töölaud, mis on ootamatult sobitatud elutoa modernse üldilmega. Töölaud täidab siin söögilaua rolli, mis toob ruumi tugevuse ja stabiilsuse tunde. Selle ümber on paigutatud neli erinevat tooli, mille disain on omavahel teadlikult varieeruv. Erinevate toolide kombinatsioon lisab ruumile ootamatu, kuid tasakaalustatud eklektika, mis täiendab üldmuljet ja rõhutab ruumi omanäolist ja veidi boheemlaslikku stiili. Üldine tunne, mida elutuba tekitab, on soe, kutsuv ja kodune. Iga mööbliese ja aksessuaar on hoolikalt valitud, et nad täiendaksid ja toetaksid üksteist, luues koos tasakaalus ja harmoonilise terviku. Selline ruum pakub mugavust nii argipäevaseks olemiseks kui ka erilisteks hetkedeks, pakkudes oma asukatele nii visuaalset kui emotsionaalset rahulolu.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Stiil: Emma Fischer, Fotograaf: Anders Bergstedt, Fotod: alvhem.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ELUTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.