Populaarsed meeste soengutrendid

Populaarsed meeste soengutrendid

Meeste soengutrendid on pidevas muutumises, igal aastal tõustes esile uued stiilid ja loomingulised lahendused, mis kajastavad nii moemaailma kui ka igapäevaelu dünaamilisi suundumusi. Viimaste aastate jooksul on tähelepanu keskmesse tõusnud teatud tüüpi soengud, mis paistavad silma nii oma praktilisuse kui ka esteetilise mitmekülgsuse poolest. Salon+ on välja toonud mitmeid inspireerivaid näiteid, mis aitavad suunata meeste soengute maailma. Praegu on populaarsed tekstuursed ja pisut sasised soengud, mis pakuvad loomulikkust ja vabadust, andes kandjale võimaluse jätta mulje justkui vaevata, kuid siiski stiilselt kokku seatud soengust. Neid soenguid iseloomustavad sageli pikemad juuksetükid pealael, mis annavad juurde volüümi ja võimaldavad rohkem liikumist, samas kui külgedelt ja tagant on juuksed lühemaks lõigatud, et säilitada selge ja korrastatud siluett.

Teisalt on jätkuvalt moes ka ülilühikesed soengud, mis on minimalistlikud ja praktilised, ent samas ülimalt stiilsed. Sellised lõikused sobivad meestele, kes eelistavad puhtaid ja teravaid jooni, kuid ei taha kulutada palju aega igapäevasele viimistlusele. Lühikesed soengud rõhutavad näokontuure ja toovad esile näojoonte tugevuse, mis muudab need ajatu klassika vääriliseks valikuks. Hoolimata sellest, kas eelistad lühemaid või pikemaid soenguid, saab nende viimistlemiseks kasutada erinevaid kvaliteetseid juuksehooldus- ja viimistlustooteid, nagu näiteks Reuzel ja TIGI Bed Head for Men tootesarjad. Need tooted annavad võimaluse mängida tekstuuri ja volüümiga, pakkudes paindlikkust, et luua erinevaid stiile vastavalt soovidele ja olukorrale.

Juuste viimistlemine algab aga alati korralikust hooldusest. Selleks on hädavajalik kasutada häid šampoone ja palsameid, mis mitte ainult ei toida juukseid, vaid ka valmistavad need ette edasiseks viimistluseks. Korralikult hooldatud juuksed püsivad paremini paigal ning soeng hoiab oma kuju kauem, muutes juuste stiliseerimise lihtsamaks ja tõhusamaks.

Kiire elutempoga meestele, kellel pole alati aega keerukate hooldusrituaalide jaoks, on TIGI Bed Head for Men ja Reuzeli sarja tooted ideaalseks valikuks. Reuzeli sarjas on olemas näiteks sügavpuhastav Scrub šampoon, mis eemaldab juustest kõik viimistlustoodete jäägid ja tagab, et juuksed oleksid valmis uueks stiliseerimiseks. Sellised tooted muudavad juuksehoolduse lihtsaks ja mugavaks, pakkudes samal ajal professionaalset tulemust ka kodustes tingimustes.

Meeste hoolitsus ei piirdu aga ainult juuste stiliseerimisega, kuna järjest enam pööratakse tähelepanu ka habeme hooldusele. Habemed on endiselt populaarsed ning selleks, et habe püsiks hoolitsetud ja stiilne, on vajalikud õiged tooted ja rutiinid. Salon+ pakub laia valikut habemetooteid, mis on spetsiaalselt loodud selleks, et muuta habemehooldus lihtsaks ja efektiivseks. Näiteks Reuzel Beard Balm on suurepärane toode, mis aitab habet silendada ja niisutada, pakkudes samal ajal loomulikku liikuvust ja pehmust. Samuti võib proovida Reuzel Beard Foami, mis imendub kiiresti ja taltsutab kõik habemekarvad, jättes need pehmeks ja hoolitsetud välimusega. Need tooted on ideaalsed igapäevaseks hoolduseks ning tagavad, et habe näeb alati korralik ja hoolitsetud välja.

Kui habemed ei ole sinu teema, ei ole põhjust muretseda, kuna Salon+ pakub ka laia valikut habemeajamistooteid. Neile, kes eelistavad siledat ja puhast välimust, on näiteks Paficic Shaving looduslike koostisosadega habemeajamistarbed suurepärane valik. Need tooted on kontsentreeritud, mis tähendab, et need kestavad kauem ning oma kompaktsuse tõttu on neid mugav kaasa võtta ka reisidele. Reuzel After Shave on samuti hea toode neile, kes soovivad pärast habemeajamist nahka rahustada ja värskendada, pakkudes samal ajal meeldivat aroomi ja pehmust. Kõik need tooted aitavad meestel tunda end värskena ja hoolitsetuna, olenemata sellest, kas eelistatakse lühikest või pikka habet või üldse mitte habet. Seega, meeste soengutrendid ja habemehooldus on täis võimalusi, mis pakuvad lahendusi erinevatele eelistustele ja vajadustele.

 Tekst/kujundus: salonplus.ee / Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod soengutest: salonplus.ee, Peafoto: iconicman.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ILU | MOOD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.