Vahemeremaade stiilis maja

Imekaunis hingega kodu, kus on nii sajandivahetuse võlu kui autentsust

Uhke vahemerestiilis krohvitud maja, mille seina mööda ronivad lopsakate lehtedega metsviinapuu väädid.

Uksest sisenedes viib otse elutuppa, kus õhkub vahemeremaade hõngu, mis majaomanikel kõige enam hinges. Kuna Vahemere disain ulatub paljudesse piirkondadesse on interjööri inspiratsioon haaratud just reisides, nii Kreeka saartelt, Hispaania rannikutelt, Itaaliast kui isegi Maroko veetlevatelt mägedelt.

Vahemere stiilile kohaselt on siin interjööris krohvitud seinad, paljastatud puittalad, värvikad mööblidetailid ja punutud sisustusdetailid, mis annavad sellele kodule kaunist Vahemere hõngu.

Tänu suurtele akendele, mis on maja neljas suunas on siinsetes ruumides rohekelt looduslikku valgust. Elutoas on mitu ilusat ustega akent, millest ühe, klaasitud topeltustega uste kaudu,  saab tagahoovi pergola juurde, kus saab pidada õhtupäikese taustal kauneid meeldejäävaid õhtusööke. Teise klaasitud, topeltustega uste kaudu saab terrassile, kus hubane puhkenurk koos ahjuga.

Kööki saab elutoast väikse mõneastmelise trepi kaudu, kus ootab ees suur köögipind nii kokkamiseks kui toidu nautimiseks. Köögist edasi jääb veel paar hubase ilmega magamistuba, mille käekiri ühtib elutoa ja köögiga.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.