Unelmate maakodu, kauni lopsaka metsatuka kõrval

Unelmate maakodu, kauni lopsaka metsatuka kõrval

Vaikselt,  privaatselt kruusateelt, jõuab tõeliselt muinasjutuliselt kauni majani, kus maja ümber looduse kaunid raamid rohke rohelusega. Rohked puud, põõsad ja vastavalt hooajale õitsevad lilled raamistavad maamaja just nii kõige kaunimal moel.

Selle maja maagilise ja vapustava ilmega õueala soosib kohe välimööbliga aiasaadustest valmistatud omatehtud toitu õues nautima. Kes ei tahaks just sel viisil suveajal lõõgastuda ja puhata? Kuna veranda kaudu saab kiiremini kööki on välimööbel paigutatud just veranda lähedale, mis maitsekalt istme-, dekoratiivpatjade ja tekstiiliga mugavaks puhkeoaasiks tehtud.

Majja sisenemine käib läbi kauni detailideni viimistletud veranda, kus vanad, päevi näinud materjalid koos toataimede ja lõikelilledega loovad hubase õhkkonna. Verandale sisenedes tervitab istepink koos lauaga, mida vihmasemal päeval samuti mõnus nautida. Kõik veranda aknad on originaalsete puhutud klaasidega, mis teevad selle ruumi eriti väärtuslikuks. Samuti katavad veranda põrandat originaalsed, käsitsi valmistatud, punased saviplaadid.

Verandast vasakule jääb köök, kust on vaade kaunile õuele ja välimööblile. Köök renoveeritud prantsuse stiilis, materjali valikul on kasutatud nii uusi kui taaskasutatud, vanu materjale. Maitsekat materjalivalikut kohtab ka teistes maja ruumides.

Unelmate maakodu, kauni lopsaka metsatuka kõrval

Kaunid, detailideni viimistletud vanad maakodu verandad on veel tänapäevalgi ihaldatud hooneosad, kus suvisel ajal mõnus lõõgastuda ja puhata.

Köögist viib puupliidi tagant trepp teisele korrusele, kus asub nii elutuba, lastetuba kui ka kaks magamistuba.

Köögist läbi minnes on suur söögituba, mille ühes aknaga seinas on sisseehitatud kapid, kus hoitakse nii lauanõusid, kui muid köögitarbeid. Antud toa teevad eriliseks kolmes erinevas suunas aknad.

Uhke ja maitsekas vannituba, millel on aknaga vaade otse privaatsele aiale.

Otse trepi kõrval on ruum, mida kasutatakse kodukontori osana.

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: bosthlm.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAAKODUD | MAJAD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.