Väikeste korterite, elutoa sisekujundus lahendused

Väikeste korterite, elutoa sisekujundus lahendused

Kui olete väikse elutoa seinavärve valimas, on üks lihtne ja kindel viis, kuidas muuta väike elutuba tunduvalt avaramaks. Värvige seinad julgelt valgeks!

Juurde võib lisada erinevaid sooje toone detailide kaudu, et muuta elutuba hubaseks ja kutsuvaks nii endale kui külalistele. Väiksesse elutuppa detaile valides peaks kindlasti mõtlema nii paigutusele kui hoiustamisele. Mööbli valimisel soovitame valida õhulise mööbli. Näiteks diivanid, tugitoolid võiks olla kõrgemate jalgadega või riiulid täiesti avatud. Nii sulavad detailid ja mööbel antud ruumi ja ruum tundub näiliselt suurem. Suur, lahmakas ilma jalgadeta mööbel võib ruumis liialt domineerima hakata, tehes ruumi näiliselt veel väiksemaks.

Kui vajad elutuppa ka voodit, sest ruumi napib, kuid kõhkled kuidas see kõik võiks välja näha? Vaata järgnevaid kahte, väikese pinnaga Rootsi kodusid.

Vähe detaile ja oskuslik paigutus annavad ruumi mitmekülgsust- lesi diivanil, maga või kokka. Kõik kolm tegevust ühte ruumi oskuslikult ära paigutatud. (33-ruudune korter)

Valge interjööriga, võluv 36 -ruudune pisike Rootsi korter, kus ühendatud elutuba koos magamisosa, esikuosa ja köögiosaga. Avatud sotsiaalses ruumis on ruumi nii köögilauale, diivanile kui ka voodile. Magamisosas on voodi jalutsis laes kardinapuu, kuhu saab võimalusel kardina ette panna, kui soovi on.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ELUTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.