Vaip on lihtne viis, kuidas täiendada ruumi sisekujundust

Vaip on lihtne viis, kuidas täiendada ruumi sisekujundust
Vaip toas on üks oluline interjööri osa, mis oma värvi, kuju ja mõõdu sobivusega annab toa sisekujunduslikule ilmele väga palju juurde nagu antud Rootsi kodus.

Vaip on tekstiilidest ehk ka kõige tähtsam, kuna liidab mööbli üheks ja lisab ruumile koduse, hubase ja kohe kindlasti sooja tunde. Lisaks on toas paljajalu käies põranda vaipkatte jalgadele mõnus ja soe. Peale selle võtab vaip suures ruumis ka kaja vähemaks. Vaiba valikul tuleks kõigepealt lähtuda ka ruumi üldisest interjöörist ja samuti jälgida vaiba sobivust mööbli osas.

Antud ruumi seinu katab nii valge seinavärv kui punane telliskivisein. Ruumi põrandat aga katab valgeks värvitud puitpõrand. Mööbli osas valitud elutoa puhkenurka pehmemööbel ja diivanilaud valget tooni, vaip sinna juurde valitud õrna beežika tooniga, millel osaliselt vaiba struktuur muutub, mõnes osas kõrgem vaiba karvkate, mõnes tasane kootud pind. Värvi toodud elutoa puhkenurka läbi tekstiili kui sisustusaksessuaaride, kena vasekarva ja pruunide toonide läbi. 
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.