Sisusta terrass/rõdu stiilselt ja mugavalt

Sisusta terrass/rõdu stiilselt ja mugavalt

Ilusad ilmad panevad meid üha rohkem mõtlema terrassi või rõdu kujundamisele. Alustades mööbli valimisest ja lõpetades lillede paigutamisega, on see protsess põnev ja loominguline, andes viimase lihvi terrassi või rõdu täiustamiseks. Kuigi väikest rõdu võib olla raskem kujundada kui avarat terrassi, on võimalik leida suurepäraseid lahendusi, mis muudavad iga ruumi hubaseks ja kutsuvaks.

Terrassi- ja rõdumööbli valik on lai ja mitmekesine, kuid õige mööbli leidmine võib siiski osutuda keeruliseks, eriti kui teil on juba silme ees ettekujutus valmivast terrassist või rõdust ning olete kindla toote otsingul, mida kuidagi ei leia. Välimööbli trendide hulgas on kindlasti esikohal bambusest ja rotangpalmist mööbel, mida saab suurepäraselt täiustada värvilise tekstiiliga, lisades isikupära ja stiili.

Leidsime internetist mõned tooted, mida omavahel kombineerides saab luua suurepärase koosluse nii terrassile kui rõdule. Näiteks elegantne rotangist diivan koos pehmete, pastelltoonides patjadega loob mugava ja stiilse istumisnurga. Bambusest lauad ja toolid toovad looduslähedust ja soojust, olles samal ajal vastupidavad ja kerged. Vaata, millised tooted valisime välja üheks terrassi ja rõdu kujunduseks ja leia inspiratsiooni oma projekti jaoks.

Lisaks mööblile võiks kindlasti juurde lisada erinevaid valgusteid nii valguskettide kui ka laternate näol. Valgusketid loovad õdusa atmosfääri ja muudavad õhtused istumised eriti mõnusaks, samas kui laternad lisavad romantikat ja ajatut võlu. Värvi ja elu saab lisada kaunite lauanõudega, mida terrassil või rõdul kasutada, tuues esile isikupära ja maitse.

Lillede ja taimedega saab terrassile või rõdule lisada rohelust ja värskust. Riputatud taimekorvid, värvilised lillepotid ja vertikaalsed aiad on suurepärased viisid, kuidas piiratud ruumis maksimaalselt ilu luua. Taimed mitte ainult ei kaunista, vaid loovad ka meeldiva ja rahustava keskkonna, kus on hea puhata ja lõõgastuda.

Terrassi või rõdu kujundamine on võimalus väljendada oma stiili ja maitset, luues väliala, kus on hea olla. Võtke aega, et leida just need õiged elemendid, mis teie jaoks kõige paremini sobivad, ja nautige protsessi, mille käigus muutub teie terrass või rõdu tõeliseks suveoaasiks.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: istock

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist AED

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.