Pisikese ühetoalise korteri elutuba koos magamistsooniga

Pisikese ühetoalise korteri elutuba koos magamistsooniga

Musta, valge ja halli koloriidiga ühetoaline korter, kus ruumi puuduse tõttu on elutoa osa seotud magamistsooniga. Ruumi põhitooniks valitud valge, mille juurde kombineeritud nii helehalli kui (maast laeni riiul) musta värvitooni, läbi detailide kui tekstiili, samuti naturaalset puidutooni, läbi üksikute sisustusdetailide ja põranda, mis kenasti kõik üksteist täiustavad.

Antud ruum on küll väike kuid tänu heledatele seintele ja kõrgele laele, tundub tuba palju avaram ja suurem. Toa kõige silmapaistvaimaks mööblidetailiks on siin ruumis kohe kindlasti ühte seina ehitatud, maast laeni, helehalli värvitooniga üle värvitud, sisseehitatud avatud riiulisein, mida täiustatud nii raamatute kui erinevate sisustusaksessuaaridega, mis väga hästi sobitatud ja paigutatud omale kohale nii, et tekiks ruumis olevate värvilaikude ja stiiliga ühte tervik.

Sügavust ja kontrasti lisavad ruumi musta värvi sisustusaksessuaarid. Hubast nooti lisavad erinevatesse tsoonidesse paigutatud tekstiilesemed, dekoratiivpadjad ja pikakarvaline, pehme vaip.  Elutoa puhkeosasse, akna alla paigutatud 3-kohaline, heleda tekstiiliga diivan, kitsenevate jalgadega, musta nahaga, vintage tugitool (Taani mustast nahast tugitool) ja kitsenevate jalgadega vintage, klaasist diivanilaud. Diivani paremale küljele tehtud IKEA DIY abil valminud abilaud, mida kaunistavad mitmed sisustusdetailid (küünlajalad, küünlad, väike vaagen) ja minimalistlik lillevaas kevadiste okstega. Abilaua mõlemal küljel olevaid seinaosasid kaunistavad mitmed vintage maalid.

Elutoa lage kaunistab Serge Mouille MCL R3 lamp.

Magamisalas üheinimese voodi samas värvipaletis voodipesu, pleedide (throw Mono Wave pleed) kui dekoratiivpatjadega, mida juba ülejäänud ruumis erinevate sisustusdetailide värvigammade kaudu leiab. Voodi paremale küljele, seinale paigutatud efektne, vintage lamp (332 Sax wall lamp by Erik Hansen for Le Klint, 1950s). Öökapi asemel, leiab eest klaasist abilaua, kuhu paigutatud nii ajakirjad kui mõned head raamatud, mida õhtuti lambivalgel nauditakse.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: stadshem.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ELUTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.