Hall värv elutoas - Inspiratsiooniks neile, kes armastavad halli värvitooni

Hall värv elutoas - Inspiratsiooniks neile, kes armastavad halli värvitooni
Inspiratsiooniks neile, kes armastavad halli värvitooni mitte ainult tekstiilil või diivanil vaid ka seinal. Millised toonid aga sobivad halli värviga?

Hall värvitoon on elegantne kuid samas ka neutraalne toon, mis annab ruumile sügavust ja iseloomu. Millised toonid võiks tuua halli interjööriga elutuppa? Hästi sobivad pruun (pruuni erinevad alatoonid), valge, must, kollane, roheline, sinine ja erinevad hallid nii soojad kui külmad toonid.

Millised mööblidetailid sobivad halli interjööriga elutuppa?

Nahkdiivanid või kunstnahast diivanid on kui halli interjööri loodud. Ja loomulikud ka halli tekstiiliga diivanid. Diivanid võiks valida kõrgete jalgadega, et jääks õhulisem mulje. Samuti sobib antud interjööri hästi retro 50-ndatest või 60-ndatest kauni disainiga põhjamaine mööbel. Metallraamiga või MDF-plaadiga diivanilauad.  Dekoratiivelementidest- musta raamiga pildiraamid. Halli ja valge tooniga vaibad. Erinevad punutud detailid. Näiteks punutud meriheinast korvid lopsate lillede jaoks, mis kauniks detailiks põrandal. Erinevad keraamilised detailid (kausid, lillevaasid).
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.