Kaunite värvilaikudega, hubane elutuba

Elutuppa sisenedes ootab ees valgusküllane, valgete seintega ruum, mis täidetud nii vintage  mööbli kui kunstiga. Ruumi laes lisab väärtust ja silmailu kaunis vana, laerosett.

Elutoa põrandat katab originaalne puitpõrand, mis korrastatud ja viimistletud Osmo õlivahaga, jättes puidu oma naturaalse heleda tooniga, mis sobitub hästi kokku kogu ülejäänud toa interjööriga. Diivani laua kohal laes, lihtne, riisipaberist laelamp. Mööbliosas valitud ruumi nii hele vinatge puitmööbel kui pruunika värvigammaga retro mööbel, mis kombineeritud valge vintage puidust diivaniga, millel hallis toonis pehme istmeosa. Mööblit ühendab musta ja valge värvitooniga, mustriline puuvillane vaip. Elutoa seinu kaunistavad mitmed vanad, vintage, raamitud postrid, mis ühilduvad hästi diivanile paigutatud dekoratiivpatjade värvigammadega ja üksikul tugitoolil oleva pleediga.

Diivani vasakule küljele seina äärde paigutatud õhuline, männipuidust seinariiul (IKEA riiul, IVAR), kust leiab eest raamatuid, vana plaadimängija, grammofoni ja rohkelt grammofoni plaate.

Diivani vastasseinas, avatud ukse taha jääb seina äärde väike kodukontori osa vintage kirjutuslaua ja tooliga, kus kirjutuslaua pealselt leiab nii lillakas toonis toataime, läbipaistva vaasi koos okstega, kauni, mustas toonis naise kuju, vajalikud kirjatarbed ja kirjutuslaua külge kinnitatud, suunatava laualambi. Kirjutuslaua kohal seinal, lihtne, minimalistlik, musta raamiga poster.
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.