Retsept | Rosolje

Retsept | Rosolje

Rosolje on populaarne Eesti pidutoit - maitsev peedi-kartulisalat. See on suurepärane roog, mida saab ette valmistada. See maitseb veelgi paremini, kui maitsed jõuavad seguneda ja seda võib külmkapis hoida kaetult kuni 3 päeva. Kaunista vahetult enne serveerimist.

 Koostis

400 g     Peet (keedetud)     
200 g     Kartul (keedetud)     
200 g     Porgand (keedetud)     
2 tk     Heeringafilee     
2 tk     Hapukurk     
2 tk     Hapud õunad     
200 g     seapraad või keedetud veiseliha     
3 tk     Muna (keedetud)
5 dl     Paksem hapukoor     
1 tl     Sool     
0.5 tl     Kange sinep     

Valmistamine

Lõika kõik salatiained väikesteks tükkideks, pane veidi muna kaunistamiseks kõrvale. Sega kastmeks kokku hapukoor, sinep, sool ja suhkur. Sega tükeldatud ained kastmega läbi ning lase tund-kaks maitsestuda. Kaunista peenestatud munaga.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

Scandinavian HOME

- aastast 2015 -