Isetehtud advendikalender

Jõulud terrassil

Kui ei soovi lastele tavalist šokolaadiga advendikalendrit poest osta, võib selle ka ise teha.

Isetehtud jõulukalendrit saad vastavalt oma maitsele erinevate üllatustega täita. Isetehtud kalendri tegemiseks on väga palju ideid. Toome teieni vaid mõned, et tekkiks ideid advendikalendri tegemiseks. Kindlasti võiks kõikide kodu- ja jõulukaunistuste juures jälgida ka seda, et need omavahel sobituksid.

Häid ideid meisterdamiseks!

Antud advendikalendri tegemiseks on hea põhjus koos perega metsa minna ja leida suur kuuseoks, millest valmiks advendikalender.  Leia sobivas suuruses puuoks ja mõtle läbi, kuhu saaksid selle paigutada. Järgmiseks tee valmis 24 avaga pakikest, mis täidad koheselt advendi üllatusega või vahva mõtteteraga.

Selle advendikalendri tegemiseks vajad 24 erinevas suuruses ümbrikut. Need võivad olla ka erinevat värvi ümbrikud. Värvipabereid, sarnasest materjalist nagu ümbrikud. Motiivide kujundamiseks ja välja lõikamiseks, joonlauda, sirklit, musta markerit, kääre ja liimi. Ümbrikute paigaldamiseks puitoksa, nööri ja väikseid pesulõkse. Advendikalendri ümbrikute täitmiseks on maiustuste valikul parimad, lamedad maiustused.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist JÕULUD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.