Jõulud lastetoas - vahvad ideed

Jõulud terrassil

Detsembrikuu toob kaasa erilise ootusärevuse, eriti lastele, kes ootavad innukalt jõulude saabumist. See on aeg, mil kodu täidetakse soojuse ja pühademeeleoluga, ning ükski ruum ei tohiks jääda kaunistamata – eriti lastetuba. Siin on mõned vahvad ideed, kuidas muuta lastetuba tõeliseks jõulumaaks, kasutades nii olemasolevaid kaunistusi kui ka enda meisterdatud ehteid.

Alustuseks pole sugugi vaja tormata poodi, et osta uusi ja säravaid jõulukaunistusi. Tegelikult on kodus peidus palju väärtuslikke aardeid, mida saab kasutada. Kuidas oleks, kui võtaksite aega ja meisterdaksite hoopis ise? Ehk leidub kapinurgas vana jõulukaunistuste karp, kus peituvad igal aastal kasutamata jäänud ehted. Või ehk on kodu lähedal mets, kust leida looduslikku materjali, mis toob looduse ilu tuppa.

Soolataignast kaunistused on imelihtsad valmistada ja nende loomisel saab osaleda terve pere. Lihtsalt sega jahu, soola ja vett ning vooli erinevaid kujundeid. Pärast kuivamist saab neid värvida ja kaunistada vastavalt oma soovile. Tulemuseks on ainulaadsed ehted, mis räägivad oma lugu.

Teine võimalus on kasutada pilliroogu, mis oma loomuliku tekstuuri ja värviga lisab maalähedast võlu. Meisterdades pilliroost tähti, südameid või muud meelepärast, saad luua jõuluehteid, mis erinevad kaubanduses pakutavast.

Kui aga siiski otsustad uusi ehteid soetada, proovi neid kombineerida olemasolevatega. Nii tekib harmooniline kooslus vana ja uue vahel, luues hubase ja erilise atmosfääri. Võib-olla leiad ka uusi viise vanade ehete kasutamiseks - näiteks vana jõuluehte kaunistamine uue paelaga või vana pärja uuendamine looduse elementidega.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.