Koostis:
100 g võid
200 g (pool purki) magusat kondenspiima
100 g kookoshelbeid + 50 g trühvlite veeretamiseks
100 g toasooja maitsestamata toorjuustu
1 sl mett
2 suurt vaniljevahvlit (50 g)
50 g mandleid (kui soovid, rösti kuumal pannil umbes 5 minutit ja jahuta, siis on mandlid krõmpsumad)
Valmistamine:
Kuumuta potis võitükke ja kondenspiima, kuni või on sulanud. Lisa 100 g kookoshelbeid, sega hoolikalt ja kuumuta segu veel minutijagu. Tõsta pliidilt ja lase jahtuda. Sega omavahel hoolikalt toorjuust ja mesi. Haki vahvlid peeneks puruks. Sega jahtunud segu mee-toorjuustu ja vahvlipuruga. Tõsta trühvlimass mõneks tunniks või üleöö külmkappi seisma, et ta taheneks.Võta väike ports segu, lisa mandel ja veereta peopesade vahel pallikesed nii, et mandel jääb trühvli keskele. Veereta trühvleid kookoshelvestes. Hoia serveerimiseni külmkapis.