Üllata lähedasi, paki jõulukingid ise

Jõulud terrassil

Jõuluaja maagia peitub mitte ainult andmises, vaid ka selle kunstis, kuidas kingitusi pakkida. Öeldakse, et andmine toob suuremat õnne kui saamine, seega tasub kingituse ettevalmistamisele aega ja vaeva panustada. Kingitust ei tohiks vaid visata poekotti; selle tõeline ilu avaldub hoolikas pakkimises. Oleme välja valinud mõned inspireerivad ideed, mis muudavad sinu jõulukingid tõeliselt eriliseks.

Kauplustes leidub üha enam kauneid mustrilisi pakkepabereid, mis võivad muuta iga kingituse silmapaistvaks. Kuid kui soovid midagi ainulaadsemat, siis võid kasutada kodus ülejäänud tapeeti – kauni mustriga tapeedi jääki, mis võib olla ideaalne viis, et muuta kingitus eriliseks.

Ära unusta lisada väikseid, kuid mõjukaid detaile: kuuseoksi, männikäbisid või kellukese, mis võivad pakkuda suurema sooja tunde, lisades kingile isikupära ja hingestatust. Ole loominguline, sest just need väiksed detailid teevad kingitusest tõelise pärli.

Samuti ei ole kuhugi kadunud pruuni jõupaberi kasutamine, mis kannab endas lihtsust ja elegantsi. Jutenöör või takunöör sinna juurde, lisab maalähedust ja soojust, mis muudab iga pakendi kutsuvaks.

Paki oma jõulukink just nii, nagu sooviksid seda ise saada. Olgu see siis klassikaline või hoopis eriline lähenemine, peamine on, et iga pakk peegeldaks armastust ja hoolivust, mida oled selle valmistamiseks jaganud. Jõulukingid saavad siis tõeliselt eriliseks, kui neisse on pandud ka osa sinust.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.