Valmistamine:
Sulata eelnevalt tükeldatud valge šokolaad vesihaudes (pannes šokolaadi klaasist või keraamilisse kaussi ning asetades selle madalal tulel keeva veega poti peale nii, et kausi põhi veega kokku ei puutu). Sega sulanud šokolaadi hulka kardemon ning eemalda pott tulelt. Murenda kaussi piparkoogid ja besee. Viimaks lisa pähklid, kuivatatud marjad ja džinn ning sega kõik koostisosad omavahel hästi läbi. Jäta segu 15-20 minutiks hanguma. Seejärel vormi mass suure rasvakindla küpsetuspaberilehe abil “toruks”, sulge selle otsad nööriga ja jäta üle öö külmikusse tahenema. Maius säilib külmkapis õhukindlas anumas mitu nädalat.
Toidublogja Eva Bronzini Gurmeeaia postitustega saad kursis olla nii nende veebilehel kui IG kontol @gurmeeaed