Pisikese tüdruku heleroosa tuba

Pisikese tüdruku heleroosa tuba

Paljudele tüdrukutele, kes armastavad erksate ja mänguliste värvidega ruume, on roosa värv üks armastatumaid valikuid. Antud lastetoa seinte värvitoon, mis on valitud roosa, kuid heledamas ja pehmemas variatsioonis, loob toas soojuse ja sõbraliku atmosfääri. Selle värvi valik ei ole ruumis üle domineeriv, vaid laseb muudel detailidel oma võlu rahulikult esile tuua. Roosa heledam toon pehmendab ruumi visuaalset koormust ja lubab teistel elementidel, sealhulgas mööblil ja kaunistustel, särada oma täielikus hiilguses.

Ruumi sisekujunduses on erilist tähelepanu pööratud retro stiili esitlemisele, kus mööblitükid, nagu kummut ja voodi, on pärit 60-ndatest aastatest. Need vintage-jooneline mööbel on nutikalt kombineeritud tänapäevaste puidust detailidega, luues harmoonilise segu mineviku ja oleviku vahel. Selle ajastu meeldiv puudutus ei piirdu ainult mööbliga; ruumis on ka mitmed seintele sobivad postrid ja peegel, mis võivad samuti peegeldada antud ajastu disainitunnetust. Need elemente aitavad säilitada terviklikku ajastule iseloomulikku stiili ja lisavad ruumile visuaalset sügavust.

Vaiba asemel on voodi kõrval põrandal pehme lambanahk, mis mitte ainult ei anna ruumile sooja ja koduse ilme, vaid lisab ka puutepinda, mis kutsub jalgu paljaks jääma ja ringi kõndima. Lambanaha pehmus ja looduslähedane tekstuur annavad magamistoale koduse mugavuse ja hubasuse, millest lapsed saavad kasu igapäevasele elule.

Aknalaual on kasvama pandud toataim, mis kuulub 60-ndate aastate populaarsete kodulillede hulka – see on monstera, mille suured ja dekoratiivsed lehed annavad ruumile elu ja värskuse. Monstera pole mitte ainult ilus, vaid ka praktiline valik, kuna selle hooldamine on lihtne ja see lisab interjöörile roheluse elemente. Seinal olevad puidust nagid, mis on sageli nähtavad Põhjamaa interjöörides, täidavad oma praktilist ülesannet, olles efektne lahendus ööpesu, riiete või aksessuaaride hoidmiseks. Antud lastetoas on nagi leidnud oma erilise funktsiooni – pisikese seljakoti hoidmise. See ei ole mitte ainult praktiline, vaid lisab ka ruumile isikupära, andes väikesele omanikule lihtsa ja mugava koha oma asjade hoidmiseks. Kõik need detailid kokku loovad harmoonilise ja isikupärase ruumi, kus on tasakaalustatud ajaloo ja kaasaegse stiili elemente, mis aitavad luua sooja ja külalislahke keskkonna, mis toob rõõmu igas vanuses kasutajale.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta |Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist LASTENURK | LASTETUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.