Õrna hallika tooniga põhjamaine magamistuba

Õrna hallika tooniga põhjamaine magamistuba

Magamistuba, millel on põhjamaine, õrn hallikas tooni mõju, kutsub endasse täiuslikku rahu ja harmooniat. Ruumi iseloomustab valitud tekstiilide ja mööbli kooslus, kus hallide, kahvaturoosade, valgete ja erinevate pruunide nüansside segunemine loob erilise atmosfääri. Põrandat katab hele puitparkett, mille pehme värvitoon on elegantne kontrast heledatele hallidele seintele, andes ruumile avaruse ja värskuse tunde.

Magamistoa keskpunktiks on suur, mahukas voodi, mille pehme peats ja voodipesu kombineerivad pruuni, valge ja kahvaturoosa värvitoone. See voodi on tõeline tähelepanu keskpunkt, mis toob endaga kaasa rahu ja hubasuse. Voodi kohal ripub elegantselt kujundatud lambi varjuk, mille värvid ja materjalid sobivad kenasti ülejäänud ruumi toonidega. Akende ees kaunistavad ruumi maast laeni ulatuvad kardinad, mille erinevad paksused lisavad ruumi sügavust ja ilmet.

Voodi peatsi seinal on musta värvi, kaasaegne seinavalgusti, mille kaks suunavat valgusallikat loovad sooja ja hubase valguse, rõhutades magamistoa rahulikku meeleolu. Voodi mõlemal küljel asuvad erinevad mööblielemendid, mis täiendavad toanurka funktsionaalselt ja esteetiliselt. Ühelt küljelt leiame tumepruuni puidust viini tooli, millel on raamatu ja käekell, andes sinna juurde kerge kultuurilise nüansi. Teisel pool asub halli tooni, kõrgläikega väike abilaud, millel on kaunid lilled peenelt vormitud vaasis, lisades ruumi värskuse ja elujõu.

Peegli ja avatud, korraliku garderoobikapi olemasolu samal küljel toovad kaasa praktilisuse ja täiendavad visuaalselt ruumi avarust. Voodi vastas seinal on tumeda halli värvi modernne kummut, mille kõrged jalad võimaldavad erinevate esemete hoidmist. Kummut on kaunistatud seinas olevate pildiraamidega, mis lisavad isikupära ja soojuse. Kogu ruumi elavdab mitmed rohelised taimed, mis on paigutatud aknalauale ja toolile, toovad endaga kaasa elujõulise ja värske atmosfääri, täiendades magamistoa rahulikku ja tasakaalustatud õhkkonda.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Stiil: Hos Majorskan, Fotograaf: Anders Bergstedt, Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAGAMISTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.