Sinakashalli ja punakaspruuni värvigamma harmooniline kooslus

Sinakashalli ja punakaspruuni värvigamma harmooniline kooslus

Magamistoas, mille disain keskendub tumedamate toonide ja kevadise hubasuse tasakaalu leidmisele, on tekkinud ainulaadne atmosfäär, kus iga detail räägib oma lugu. Ruumi igapäevane elegants peitub pehmetes ja rahulikes värvitoonides, mis kombineeritakse julgelt tumedamate aktsentidega, luues sooja ja kutsuva keskkonna.

Voodi pealmine tekstiil on kaetud sügava, efektse punase tellise tooni mustriga, mis on kontrastiks hallile tekstiilile ja sinakashallidele seintele. See värviüleminek ja mustrite mäng annavad ruumile mõnusa hubasuse ja avaruse tunde, tuues esile kevade värskuse ja soojust. Voodi mõlemal pool puuduvad traditsioonilised öökapid, mille asemel on kujundatud praktiline lahendus: voodi ühel küljel paikneb lihtne puidust tool, millel on oma kindel koht öiste lugemisriistade või väikeste esemetega; teisel pool on aga väike must laud, mille peal seisavad kevadised lilled, tuues ruumi sooja ja värske elujõu.

Seina lähedal, väikese laua kohal, asub ümmargune peegel, mis peegeldab ruumi elegantsust ja praktilisust. Peegel on täiuslik koht hommikuseks ettevalmistuseks, võimaldades kiirelt enne tööle minekut oma välimust sättida. Voodi kohal on kaks lihtsa disainiga kohtvalgustit, mis on mõeldud õhtuseks lugemiseks, luues pehme ja mugava valguse, mis soodustab lõõgastumist ja heaolu. Voodi jalutsis, vasakul pool, on väike istekoht, mille kõrval asub seina küljes puidust nagi. See nagi on ette nähtud kottide ja üksikute riideesemete jaoks, võimaldades hoida ruumi organiseerituna ja puhtana. Magamistoas leidub peale voodi veel mitmeid mööblitükke, mille hulka kuulub ka üks seina ehitatud garderoob, millel on kardinatega eraldatud sektsioonid. Garderoobi riiulite süsteem pakub suurepärase hoiustamisvõimaluse, võimaldades ruumi mugavat ja praktilist kasutamist, samas säilitades avaruse ja korralikkuse.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.