Retsept | Salat, muna ja bruschetta

Retsept | Toorjuustukeeks
Koostis

3 spl oliiviõli
2 küüslauguküünt, peeneks hakitud
2 tšillit, tükeldatud
Punt salatit (umbes 12 lehte)
1 sidruni mahl
2 spl äädikat
4 suurt muna
4 viilu küpsetatud saia, röstitud

Valmistamine

Kuumutage õli suurel praepannil üle keskmise kuumuse. Lisa küüslauk , tšilli ja küpseta umbes 1 minut. Lisage salat  ja küpseta veel 2-3 minutit. Nüüd lisada sidrunikoor ja sidruni mahl ning värskelt jahvatatud must pipar. Vahepeal keetke vett suures  potis,  lisage äädikat ja soola. Vähendage kuumust ja lisage koorest eemaldatud munad, keetke 2-3 minutit. Lõigake saiast 1cm jämedused viilud ja röstige kergelt krõbedaks, asetage saiale maisestatud salat ja muna. Maitsesta meresoola ja värskelt jahvatatud musta pipraga ning serveeri.
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

Scandinavian HOME

- aastast 2015 -