Retsept | Kana wrap

Retsept | Kana wrap

Koostis
2 väikest värvilist paprikat, punane ja kollane
1 kana rinnatükk
Oliiviõli toiduvalmistamiseks
1 avokaado, õhukesteks viiludeks
2 peotäit beebispinatit

Ürdikaste
½ tassi paksu kreeka jogurtit
½ sidruni, mahl
1 spl peterselli, peeneks hakitud
1 spl tilli, peeneks hakitud
Näputäis meresoola

Valmistamine

Ürdikastme valmistamiseks sega  kõik koostisosad väikesesse kaussi, sega korralikult läbi ja tõsta kõrvale.

Viiluta paprikad tükkideks, eemalda seemned ja pane kaussi. Nirista üle vähese oliiviõliga  Lõika kanarind pooleks ja libistage see lahti. Nirista peale veidi oliiviõli. Kuumuta BBQ-grill või raske põhjaga grillpann keskmisel kuumusel. Lisa paprika ja kana. Pöörake paprikaid, kui need hakkavad kergelt söestuma. Kui paprikad muutuvad pehmeks, eemaldage need grillilt ja asetage kõrvale. Pöörake kana, kui tekivad heledad kuldsed söemärgid, seejärel eemaldage tulelt, kui ka teine pool on kergelt kuldne. Wrapi valmistamiseks lisa peotäis beebispinatit ja seejärel pool grillitud paprikat. Lisa pool ribadeks viilutatud kana rinnast ja seejärel pooled avokaado viilud. Vala lusikaga peale korralik ürdikaste. Rullige ümbris kokku ja asetage see tagasi BBQ-grillile, kuni see kergelt kuumeneb. Serveeri kohe.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Veebiajakiri Scandinavian HOME