Koostis
2 väikest värvilist paprikat, punane ja kollane
1 kana rinnatükk
Oliiviõli toiduvalmistamiseks
1 avokaado, õhukesteks viiludeks
2 peotäit beebispinatit
Ürdikaste
½ tassi paksu kreeka jogurtit
½ sidruni, mahl
1 spl peterselli, peeneks hakitud
1 spl tilli, peeneks hakitud
Näputäis meresoola
Valmistamine
Ürdikastme valmistamiseks sega kõik koostisosad väikesesse kaussi, sega korralikult läbi ja tõsta kõrvale.
Viiluta paprikad tükkideks, eemalda seemned ja pane kaussi. Nirista üle vähese oliiviõliga Lõika kanarind pooleks ja libistage see lahti. Nirista peale veidi oliiviõli. Kuumuta BBQ-grill või raske põhjaga grillpann keskmisel kuumusel. Lisa paprika ja kana. Pöörake paprikaid, kui need hakkavad kergelt söestuma. Kui paprikad muutuvad pehmeks, eemaldage need grillilt ja asetage kõrvale. Pöörake kana, kui tekivad heledad kuldsed söemärgid, seejärel eemaldage tulelt, kui ka teine pool on kergelt kuldne. Wrapi valmistamiseks lisa peotäis beebispinatit ja seejärel pool grillitud paprikat. Lisa pool ribadeks viilutatud kana rinnast ja seejärel pooled avokaado viilud. Vala lusikaga peale korralik ürdikaste. Rullige ümbris kokku ja asetage see tagasi BBQ-grillile, kuni see kergelt kuumeneb. Serveeri kohe.
Veebiajakiri Scandinavian HOME