39-ruuduse, pisikese katusekorteri elutuba

39-ruuduse, pisikese katusekorteri elutuba

Sisenedes avatud planeeringuga, avara ja valgusküllase väikese katusekorteri maailma, tunneb kohe, kuidas iga element ja detail on paigutatud mõttega, et luua ühtne ja harmooniline elukeskkond, millel on tugev isikupära. See korter on näide sellest, kuidas piiratud ruum võib muutuda multifunktsionaalseks ja stiilseks elukohaks, kus iga nurk ja iga element on hoolikalt läbi mõeldud.

Korterisse astudes avanev vaade juhatab meid kohe magamiskoha, väikese töölaua ja hubase elutoa alale. Need kolm funktsionaalset osa on geniaalselt paigutatud ühte avarasse ruumi, luues ruumi, kus saab lõõgastuda, töötada ja valmistada toitu, ilma et igapäevaelu mugavus ja stiil kannataksid. Diivan, mis kutsub üles lesima ja lõõgastuma, on strateegiliselt paigutatud nii, et see ei ole mitte ainult mugav, vaid ka visuaalselt atraktiivne, olles samal ajal ka osa funktsionaalsetest lahendustest.

Magamiskoht, mis asub mugavas nurgas, loob intiimse ja rahuliku atmosfääri, kus öised uned on kindlustatud. Lähedal paiknev väike töölaua piirkond on ideaalne koht töö tegemiseks või loovate projektide jaoks, olles samas kompaktne ja elegantne. Elutoa osa, mille peamine funktsioon on luua hubane ja soojendav keskkond, on kujundatud nii, et see oleks mugav ja stiilne, võimaldades ruumis nautida rahu ja vaikust või veeta aega sõprade ja perega. Ruumi seinad, nähtavad katuseakna raamid ja laed on värvitud klassikalise valge tooniga, andes ruumile avarama ja valgusküllasema ilme. See värvivalik aitab luua puhta ja avatud tunde, võimaldades loomulikul valgusel ruumis vabalt ringelda. Põranda tumemust värv on julge ja modernne samm, mis loob kontrasti heledamate detailide ja tekstiilide vahel, rõhutades nende visuaalset mõju ja andes ruumile sügavuse ja elegantsi. Tumemust põrand toonib ruumi peene dramaatikaga, andes heledamatele elementidele, nagu mööbel ja dekoratiivsed aksessuaarid, võimaluse särada ja tõusta esiplaanile.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.