Retsept | Traditsiooniline Taani riisipuding

Retsept | Traditsiooniline Taani riisipuding

Koostis:

1 l 3,5%-list piima
150 g pudruriisi
1 vanillikaun
5 dl 35% rõõska koort
100 g mandlilaaste + 1 terve mandel
2-3 sl suhkrut

Kirsikaste:

1 purk konservkirsse (koos vedelikuga)
1 sl maisitärklist
2 sl vett
1-1,5dl suhkrut

Pane kirsid koos vedelikuga kastrulisse ja soojenda kuni keemiseni. Sega maisitärklis veega ning lisa vee-tärklisesegu vaikselt segades kirssidele, lisa suhkur. Lase kastmel vaiksel tulel podiseda, kuni saavutad soovitud konsistents.

Valmistamine:
 
Pudingu jaoks loputa pudruriisi külma voolava vee all, kuni vesi on klaar. Seejärel pane potti piim ja lase piimal keema minna. Lisa juurde loputatud riis  ja hauta keskmisel kuumusel, kuni riis on täiesti pehme.

Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -

Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust

Jätka lugemist
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

Scandinavian HOME

- aastast 2015 -