Julge kollane toon poiste toas

Julge kollane toon poiste toas

Toas on mõnusalt mahe atmosfäär, mis kutsub avastama igat väiksematki nurgakest. Vaikne õhtuvalgus siseneb suurest aknast, mängides toas pehmete varjunditega ning tekitades tunde, et iga ese ja detail on hoolikalt paika sätitud. See on justkui ruum, kus erinevad ajastud ja stiilid kohtuvad, luues omavahel põneva ja tasakaaluka terviku. Magamistuba on lihtne, kuid samas väga maitsekas ning täis pisikesi detailseid nüansse, mis annavad edasi soojust ja kodusust. Antiikse mööbli ajatu väärikus ning modernsete detailide värskus koonduvad siin harmooniliseks tervikuks, mis on täiuslikult kohandatud pisipoisi rõõmsale ja mängulisele loomusele.

Voodi paikneb akna all, kus läbi õrna kardina piiluv valgus hommikupäikesest äratab rahulikult igal varahommikul. Voodi raam on lihtne ja kaasaegne, ent selle kohal kõrguv seinale kinnitatud multikategelase nägu toob ruumi koheselt lõbusa elavuse, lastes noorel seiklejal oma unistustes rännata. See on justkui väike mänguline tervitus igal uuel päeval. Voodi kõrval asetsevad armsad öölambid, mis ööpimeduses pakuvad õrna valgust, luues hubase atmosfääri, milles on meeldiv uinuda.

Vastasseina lähedal seisab aga majesteetlik antiikne kapp, oma suurepärase ja soliidse kohalolekuga, mis räägib ajaloost ning esivanemate pärandist. Kapp, mis on maalitud erksa kollaseks, särab kui päikesekiir kogu toas ning selle avar sisu mahutab hulgaliselt mänguasju, riideid ja muud olulist. Selle kapi kohal olev tapeet, mis on valitud tumedates toonides ja mustriline, loob kontrasti, muutes kapi silmapaistvaks ja mõjusaks. Tapeedi tekstuur ja värvigamma lisavad toale sügavust ning loovad tunde, et see on eriline ruum, mis on täis isiklikke lugusid ja lapse maailma fantaasiat.

Koridorist sisenedes tervitab sisenejat musta värvi antiikne istepink, mis oma kergelt kulunud välimuse ja elegantse vormiga lisab toale ajatut sarmi. Pingi kohal paikneb avatud riiul, kus seisavad ritta loetavad ja armastatud raamatud, mille kaaned juba ainuüksi õhkavad seiklusi ja põnevust. Riiulil on ka väiksemaid aksessuaare, nagu fotod ja väikesed kujukesed, mis lisavad ruumi isikupära. Need detailid annavad märku väikese peremehe isiklikest huvidest ja kirest maailma vastu. Riiuli ja pingi asetus koridori sissepääsu poolel pole juhuslik – see pakub mugavat peatumiskohta enne edasi liikumist või väljumist, olles samal ajal praktiline ja silmailu pakkuv. Istepingi lihtne, ent maitsekas disain harmoneerub antiikse kapi ja modernsete detailidega, viies toas valitseva harmoonia veelgi kõrgemale tasemele. Kõige selle keskel on lapsele omane vabadus ja mängulust, ent ruumi terviklikkus ja korrastus toovad esile ka praktilisuse, mis sobib nii läbikäidavale toale kui ka väikesele igapäevaseks eluaseks.

Koolikott ja mütsid koos pintsakuga korrektselt nagisse.

Kuhu veel kui mitte lastetuppa pehmed lemmikud. Piisab ka ühest.

Võrratu kollane toon tuleb tumedal taustal eriti esile. Kapi pealset täiustatud sobilike detailidega, mis omavahel hästi sobituvad.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist LASTENURK | LASTETUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.