Kauni rohekashalli tooniga lastetuba

Kauni rohekashalli tooniga lastetuba

Antud ruum, kuhu oleme seadnud tähelepanu, peegeldab selgelt toimetuleku ja stiilitunde kombinatsiooni, tuues esile nii mineviku kui ka tänapäeva trendide harmoonilise kooseksisteerimise. Ruumis leidub mitmeid taaskasutatud elemente, mille hulka kuuluvad mõningad vanad mööblitükid ja sisustusdetailid, mille eluiga on pikendatud ning mis on nüüd saanud uue hingamise. Näiteks on meil siin vana puidust pink, millele on lisatud pehme tekstiil, ja vana puidust pikendatav lastevoodi, mis, vaatamata oma aastatele, on suutnud säilitada oma võlu ning sobib suurepäraselt kaasaegsete tekstiilide ja mööbliesemetega, tuues ruumi soojust ja karakterit.

Voodi kohal laes rippumas olev kaunis rohekashall tooni baldahhiin lisab ruumi unistavat ja õrna atmosfääri. See dekoratiivne element harmoniseerib suurepäraselt naturaalse puidust voodiga, mille tooni kätkeb endas rohelise vooditekstiili ja vahvlimustris päevateki koos liivakarva dekoratiivsete padjatega. Selline harmoonia loob ruumi, mis on samas hubane ja elegantne, pakkudes visuaalset naudingut igas detailis.

Voodi kõrval asub vana puidust pink, millele on asetatud pruun mõmmik koos unejutu raamatuga, mis lisab kogu kompositsioonile soojust ja lapselikku mängulisust. Teises seinas, vahetult voodi kõrval, on kaks bambusest hularõngast, mis viitavad lastetoa mängulisusele ja loovusele.

Voodi vastasseinas paiknevad kaks avatud riiulit, mille peal on kaetud dekoratiivesemete, rohekate lehtedega taimede ja raamatute mitmekesised kollektsioonid. Need riiulid toovad esile ruumi visuaalse rikkuse ja tekstuuride mängu, samas kui riiulite all olevad kolm tekstiilist kotti, mis on mõeldud erinevate mänguasjade hoiustamiseks, aitavad hoida ruumi korras ja organiseeritud.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.