Vaata kuidas esiku tapeet pakub kaunist esmamuljet

Vaata kuidas esiku tapeet pakub kaunist esmamuljet

Kui astuda sisse sellesse kaunisse korterisse, on esmamulje tõeliselt muljetavaldav, tänu Rootsi tuntud brändi Midbeci tapeedile "Anemone". See tapeet ei ole mitte ainult lihtsalt dekoratiivne element, vaid loob kogu korterile iseloomuliku atmosfääri, pakkudes visuaalselt jõulise ja samas sooja sissejuhatuse.

Esik mängib siin korteris keskset rolli, olles koht, mis seob oskuslikult ja harmooniliselt kõik ruumid ühtseks tervikuks. See on koht, kus korteri üldmulje alguse saab ning kus igapäevaelu mugavus ja esteetika kohtuvad. Esiku põrandat katab hele laminaat, mis on täiuslikus kooskõlas valgete puitliistude ja tapeedi värvika moonimustriga. See visuaalne kooslus loob mulje, nagu astuksid lilleaeda, tuues looduse ilu ja värskuse linnaelu keskele.

Sisekujunduses on tähelepanu pööratud igale detailile. Esikusse on hoolikalt valitud heledast puidust riidenagi, mis lisab ruumile hubasust ja samas ka praktilisust. Selle kõrval asetseb ajahambast puretud talupink, mis lisab interjööri nostalgilist hõngu ja ajaloolist sügavust, tuues esile vana aja võlu. Need detailid mitte ainult ei kaunista ruumi, vaid loovad ka sooja ja kutsuva õhkkonna, milles on tunda ajatut stiilitunnetust.

Mööbli valik esikus on samuti äärmiselt läbimõeldud. Siia on paigaldatud suur mahukas kapp, millel on peegeluksed ja hallid puitpinnad. Kapp on disainitud nii, et see sulandub suurepäraselt kokku tapeedi mustriga, olles peaaegu nähtamatu esmapilgul. See annab ruumile puhta ja korrastatud ilme, samas pakkudes piisavalt hoiuruumi igapäevaste esemete jaoks. Peegelpind aga lisab ruumi avarust ja valgust, muutes esiku veelgi helgemaks ja õhulisemaks.

Esiku nurka on nutikalt kasutatud endise ukseava täitmiseks sisseehitatud avatud riiulitega. Need riiulid on ideaalne koht välisjalatsite hoiustamiseks, muutes esiku praktiliseks ja funktsionaalseks. Tähelepanelik vaataja märkab, et kogu korteris pole ühtegi ust – alles on jäetud vaid ilusad ukseraamid, mis annavad ruumile iseloomu ja avarust. Uste puudumine teeb esiku ruumiks, mis on avatud ja lihtsasti läbitav, andes samas korterile unikaalse ja kaasaegse ilme.

See korter suurepärane näide sellest, kuidas hoolikalt valitud sisustuselemendid ja läbimõeldud disain loovad harmoonilise ja tervikliku elukeskkonna. Iga detail on siin omal kohal, et pakkuda nii visuaalset naudingut kui ka praktilist mugavust, muutes selle elamise tõeliselt unikaalseks ja kutsuvaks.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: alvhem.com

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.