See õrna beežika tooniga elutuba, võlub Sind juba esimesest hetkest

See õrna beežika tooniga elutuba, võlub Sind juba esimesest hetkest

Arhitekt Nernst Hanson, kelle loomingu ajastu ulatub aastasse 1955, on disaininud korterelamu, mis esindab põhjamaa arhitektuuri klassikalist elegantsi. Selle korteri interjöör on erakordselt huvitav, peegeldades täpselt 1950. aastate stiili, kus on säilinud arvukalt ajastu originaalseid detaile. Näiteks elutoa põrand on kaetud tammeparketiga, millel on iseloomulik kalasaba muster, mis lisab ruumile ajatu šikki ja peene elegantsi. See parkett on suur osa korteri autentsest atmosfäärist ja kannab endas ajastu ainulaadset disainimaitset.

Elutoa siseuksed on samuti originaalsed ja säilitavad 1950. aastate iseloomuliku detailide rikkuse. Need uksed ei ole mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka esteetiliselt meeldivad, luues ühenduse mineviku ja tänapäeva vahel. Nende kuju ja viimistlus on hoolikalt säilinud, et säilitada ruumi ajalugu ja võlu.

Elutoa seinad on värvitud pehme, õrna beežika tooniga, mis loob ruumis rahuliku ja meeldiva keskkonna. See toon on hoolikalt valitud, et täiendada ruumi looduslikke värvitoone ja luua harmooniline atmosfäär. Pehme beež on neutraalne värv, mis suudab luua visuaalse tasakaalu ja rahu, andes võimaluse muude värvide ja tekstuuride esitlemiseks ilma ruumi üle koormamata.

Selle beežika tausta kontrastiks on elutoas kasutatud looduslikud toonid, mis on integreeritud nii tekstiilidesse kui mööblisse. Tekstiilide valik, sealhulgas kardinad, padjad ja vaibad, on valmistatud looduslikest materjalidest, mis toovad esile maa ja loodusest inspireeritud värvide paleti. Samuti on mööbli valik hoolikalt läbimõeldud, et sobituda nende looduslike toonidega, andes ruumile lisaks soojust ja elujõudu.

Kokkuvõttes loob see värvipalett ja tekstiilide kombinatsioon ruumi, kus on tunda tasakaalu ja harmooniat. Need looduslikud toonid ei ole mitte ainult visuaalselt meeldivad, vaid need aitavad ka luua ruumi, kus on lihtne lõõgastuda ja nautida rahu ja vaikust, mis on põhjamaiselt sisustatud eluruumide iseloomulik joon.

Elutoa lae peal ripub kaunis, kolme kupliga dekoratiivne valgusti, mis on stiililiselt kooskõlas kogu ülejäänud ruumiga. See valgusti ei ole mitte ainult praktiline, vaid ka kunstiline element, mis lisab ruumile täiendava elegantsuse ja visuaalse huvi. Valgusti elegantne disain ja detailne viimistlus sobivad ideaalselt kokku korteri klassikalise stiiliga, täiustades kogu ruumi visuaalset harmooniat ja luues meeldiva valgustuse, mis rõhutab kõiki ruumi olulisi detaile.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: kvarteretmakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ELUTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.