29-ruuduse korteri maitsekas elutoa osa

29-ruuduse korteri maitsekas elutoa osa

Kujutle end astumas väikesele, kuid ülimalt nutikale korterile, mis asub Rootsis, kus iga ruutmeeter on ära kasutatud sügava ja tähendusliku mõttega. See 29-ruudune korter avab end sulle nagu peen ja kompaktne pärl, kus igas nurgas peitub ainulaadne detail, mis paneb sind imetlema selle ruumi lahendust ja stiili.

Korteri sisekujundus on mõeldud ühtaegu praktiliseks ja kauniks. Erakordselt paigaldatud klaassein, millel on puidust ruudustik, ei ole pelgalt visuaalne element, vaid ka praktiline lahendus, mis aitab hõlpsasti jaotada eluruumi kaheks erinevaks funktsionaalseks alaks. See klaassein, olles ühtlasi piirajaks ja avaja, jagab ruumi magamisalaks ja elutoa- ning köögialaks, luues mulje, et ruum on suurem, kui ta tegelikult on. See läbipaistev sein mitte ainult ei piira visuaalselt erinevaid piirkondi, vaid laseb ka päevavalguse, mis tuleb ainsast aknast elutoa- ja köögialas, voolata ka magamisalasse. Seega on magamiskoht pidevalt valgustatud, täites selle puhta ja helge atmosfääriga.

Elutoa nurgas asub hubane istumisnurk, kus väike heleroosa diivan kutsub endale istuma. Diivan on kaetud pehme ja meeldiva vaibaga, millel on pikakarvaline tekstuur, mis lisab toa interjöörile soojust ja mugavust. Diivanilaua peal asub mõned hoolikalt valitud aksessuaarid, mis annavad ruumile veelgi rohkem isikupära. Seina, millele diivan toetub, katab maast laeni ulatuv kardin, mille elegantne ja samas hubane välimus toob ruumi veelgi rohkem soojust ja luksust. Kardin loob illusiooni, nagu oleks seina taga peidus mingi salapärane ruum, ning aitab toimetada kogu ruumi edasi lükatud ja rahuliku atmosfääri.

Diivani lähedal olev sein on kaunistatud postrite ja lihtsate riiulitega, millel seisavad lilled ja raamatud. Need lisavad ruumi värvi ja elu, andes samal ajal ruumile täiendavat isikupära ja ainulaadsust. Postrid, mis on valitud hoolikalt, peegeldavad elanikule olulisi ja inspireerivaid teemasid, samas kui riiulitel olevad lilled ja raamatud kutsuvad üles avastama ja mõtlema, andes ruumile isikliku puudutuse. See korter on  mitte ainult visuaalselt hämmastav, vaid ka funktsionaalselt välja töötatud, pakkudes soojust, hubasust ja praktilisust ühes väikeses ja elegantsetes ruumides. Iga element selles korteris on mõeldud selleks, et luua tasakaalustatud ja meeldiv elukeskkond, mis pakub nii ilu kui ka mugavust.

29-ruuduse korteri maitsekas elutoa osa
Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ELUTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.