Boheemia stiili hubane õhkkond põhjamaa interjööris

Boheemia stiili hubane õhkkond põhjamaa interjööris

Boheemia stiil on elustiil, mis väljendab muretut ja vabameelset elu, kus reeglid on minimaalsed ning keskendutakse peamiselt oma südame soovide järgimisele. See elustiil lubab sul luua ruumi, mis peegeldab sinu isiklikku maitsemeelt ja unistusi, olgu need siis kas oma kodu sisustuses või muudes eluaspektides.

Boheemia stiilis kodu võib olla tõeliselt eklektiline, sisaldades segamini erinevaid elemente nagu vintage-mööbel, ainulaadsed valgusteid ja tekstiile, mis on inspireeritud erinevatest maailma nurkadest. Erakordne kombinatsioon erinevatest stiilidest ja ajaloost pärit esemetest on selle stiili keskmes. Näiteks võib kodu interjöör olla kaunistatud vanade, päevinäinud vaipadega, millel on erksad värvid, või kasutada erinevaid vintage-kõrgtehnoloogilisi mööbliesemeid, mis pärinevad eelmistest aastakümnetest.

Väga oluline on, et boheemia stiilis kodu ei koosne lihtsalt juhuslikult paigutatud esemetest. Selle asemel on kõik detailid, sealhulgas valgustid, mööbel ja dekoratiivesemed, valitud ja paigutatud hoolikalt. Eesmärk on luua harmooniline tervik, kus iga ese täiendab teisi ja nende vahel on omavahelised seosed, mis võivad väljenduda näiteks ühtsetes värvitoonides või stiilsetes motiivides.

Näiteks võib elutuba, mis järgib boheemia stiili, sisaldada värvilist ja kulunud vaipa, vintage-stiilis mööblit ja 1950. aastate inspireeritud toole. Tooted, mis näivad olevat erinevatest ajastutest ja kultuuridest pärit, on omavahel harmooniliselt ühendatud, luues ainulaadse ja koduse atmosfääri. Iga ese lisab ruumile oma loo ja iseloomu, muutudes üheks osaks suuremast kunstiteosest, mida saab nautida iga päev.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.