Imeline talukompleks looduse südames

Imeline talukompleks looduse südames

Kaunis Östra Höle piirkonnas Rootsis asub unustamatu talukompleks, mis paelub oma hästi säilinud ajaloolise hõngu ja lummava loodusega. Talu paikneb idüllilises kohas, kus lopsakas taimestik ja põllumaad sulanduvad sujuvalt sinava järve ja kaugel terendavate mägede vaadetega. See koht on kui elav maal, milles peegelduvad looduse rahu ja ilu.

Kompleks koosneb kolmest majast, millest kaks on elamud ning kolmas ait-tall. See vanade aegade hõnguga ehitis on saanud pererahva jaoks mitmekülgseks kasutuseks, pakkudes peoruumi ja erilisi mälestusi. Talu juurde kuuluvad ka mitmed kõrvalhooned: hobusetall, laut jne, mis lisavad kompleksi unikaalsust ja ajalugu.

Elamute interjööre vaadates on need täis autentset võlu, mis peegeldub laiemates põrandalaudades, palkseintes, traditsioonilistes puupliitides ja kahhelahjudes. Need ajaloolised detailid loovad koduse ja sooja atmosfääri, kus igal mööblitükil ja sisustusdetailil on oma lugu rääkida.

Pererahva peamaja esimesel korrusel asuv köök on varustatud vana puupliidiga ja suure ahjuga, pakkudes lisaks praktilisele väärtusele ka visuaalset naudingut. Kõikjal majas on säilinud ajalooline hõng, mida täiendavad suured aknad, mis avanevad kolmes suunas ja lasevad tuppa fantastilist valgust.

Ülemine korrus on privaatsem ja rahulikum, kus neli hubast magamistuba ja suur vannituba pakuvad pereliikmetele ja külalistele omaette olemise võimalust. Igas ruumis peitub midagi erilist ja isikupärast, mis teeb antud talust tõeliselt ainulaadse elupaiga.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.