Mustriga tapeet, ühe inspireeriva kodukontori seintel

Mustriga tapeet, ühe inspireeriva kodukontori seintel

Kodukontori atmosfäär on kujundatud elegantselt, kus detailidele pööratakse erilist tähelepanu. Ruumi keskne element on kaunilt mustriline tapeet, mis katab seinu justkui õrn looduslik vaip, kus lehemustrid moodustavad elava, kuid rahuliku tausta. Valitud muster mõjub harmooniliselt, mitte liiga domineerivalt, pakkudes nii vajalikku tausta töö tegemiseks kui ka silmailu, mis loob kodukontoris inspireeriva õhkkonna. Tapeet on kui ühenduslüli looduse ja siseruumi vahel, tuues välismaailma rahustava ja tasakaaluka energia interjööri.

Üldine värvitoon, mis ruumis valitseb, on pehme valge, mis loob avaruse ja õhulisuse tunde. Valge puhtus ja selgus annavad ruumile neutraalse aluse, millele looduslikud toonid – pruunid, hallid, sinakad ja mustad – lisavad sügavust ja soojust. Need värvid ei domineeri, vaid eksisteerivad tasakaalus, toetades üksteist ja tapeedimustrit, andes tervikule koduse ja loomuliku meeleolu. Mööbel on valdavalt valges toonis, mis täiendab ruumi kergust ja värskust. Valge värv koos puidu naturaalsusega loob elegantse, kuid samas maalähedase mulje, mis muudab ruumi kutsuvaks ja soojaks. Puidust mööbliesemed, näiteks riiulid ja kohvilauad, lisavad ruumile tekstuuri ja orgaanilist tunnet.

Töötamiseks mõeldud ala on nutikalt ja kompaktselt sisustatud, tagades samal ajal ruumi funktsionaalsuse ja liikumisvabaduse. Kirjutuslaud, mis on paigutatud suletud ukseava kõrvale, on spetsiaalselt valitud sobivates mõõtudes, et ruumi mitte üle koormata. Laua kõrval olevad õhulised riiulid on nii esteetilised kui ka praktilised, pakkudes piisavalt hoiuruumi vajalike kontoritarvete, raamatute ja dekoratiivsete esemete jaoks. Nendele riiulitele paigutatud elemendid lisavad ruumile isikupära ja individuaalsust, muutes tööala hubaseks ja inspireerivaks kohaks.

Ruumis on ka mugav diivan, mis täidab puhkeala funktsiooni. Diivan on kaetud pehmete patjadega, mille värvipalett järgib ülejäänud ruumi looduslikke toone – sinakad, hallid ja pruunid tekstiilid loovad visuaalse sidususe ning kutsuvad vahepeal töölt eemalduma ja lõõgastuma. Diivanil istudes on võimalik nautida tööpausi, lasta mõttel lennata või lihtsalt hetke ilu nautida. Tekstiilide pehmed toonid ja tekstuurid lisavad ruumile kodusust ja soojust, muutes selle rahulikuks nurgakeseks igapäevatoimetuste vahel.

Kogu ruumi kujundus põhineb läbimõeldud detailidel ja tasakaalul. Nii mööbliesemed kui ka dekoratiivesemed on valitud hoolikalt, järgides ühtset loodusest inspireeritud stiili. Iga detail – olgu see puidust riiul, pruunide toonidega dekoratiivpadi või must aksessuaar – lisab ruumile midagi unikaalset, täiendades kaunist lehemustriga tapeeti ning tuues kodukontori õhustikku soojust ja harmooniat. Koos looduslike värvidega jääb üldmulje rahulik ja mõnusalt hubane, pakkudes suurepärast keskkonda töötegemiseks ja inspiratsiooni ammutamiseks.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist KODUKONTOR

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.