Hubane magamistuba, kus toimub mahedate toonidega värvimäng läbi tapeedi ja tekstiili

Hubane magamistuba, kus toimub mahedate toonidega värvimäng läbi tapeeti ja tekstiili

Selles avaras ja elegantses magamistoas valitseb tõeliselt harmooniline atmosfäär, mille loovad hoolikalt valitud materjalid ja värvid. Esmapilgul torkavad silma maitsekad, mahedad toonid, mis loovad rahuliku ja lõõgastava õhkkonna. Seinad on kaetud silmapaistva tapeediga, millel domineerib looduslik ja õrn beežikas värvigamma. Sellel tapeedil kujutatud jänesemotiivid lisavad pehmeid ja mängulisi detaile, kuid samal ajal säilitavad stiilse üldmulje. Tapeet on Emma von Brömssen'i loodud ja selle disain kajastab oskuslikult looduse ilu, tuues kaasa rahustava ja unikaalse atmosfääri, mis sobib ideaalselt magamistuppa.

Valgeks värvitud puitpõrand, mis katab kogu toa, pakub suurepärast kontrasti ja tõstab esile tapeedi nüansse. Põrandale iseloomulikud puitvahed lisavad ruumile omapära, andes sellele kergelt maalähedase ja naturaalse meeleolu. Valge põrand toob esile ka kõrged, elegantsed valged põrandaliistud, mis raamivad tuba ning loovad visuaalselt puhta ja korrastatud ilme. Kogu magamistuba peegeldab minimalismi ja lihtsuse ilu, mida toetavad valged mööbliesemed, nagu minimalistlik riidekapp ja maitsekas kummut. Need mööblitükid mitte ainult ei täida praktilist eesmärki, vaid harmoneeruvad ka ideaalselt ülejäänud interjööriga, tuues ruumi valgust ja avarust.

Laest langeb pehme ja loomulik valgus, mida hajutab valgest kangast valmistatud laelamp. Selle pehme kuma aitab kaasa lõõgastavale atmosfäärile ja muudab ruumi hubaseks, pakkudes mõnusat taustavalgust. Aknad, mis ulatuvad sügavale valgetesse niššidesse, toovad tuppa palju loomulikku valgust, lisades veelgi õhulisust ja avarust. Valged aknaraamid ja nišid loovad elegantse kontrasti tumedamate dekoratiivsete elementidega, mis on peenelt paigutatud aknalaudadele.

Lisaks on toa tekstiilide valik hoolikalt läbimõeldud. Kardinad, päevatekk ja voodipesu on valitud sarnases beežikas toonis, mis sobib täiuslikult tapeedi värvipaletiga. Need pehmed ja soojad toonid loovad ühtse ja tasakaalustatud ilme, mis muudab ruumi harmooniliseks ja rahulikuks. Tekstiilide vahel leidub ka mahedat telliskivipunast tooni, mis lisab ruumi õrna soojust ja aktsenti. Voodipesul olevad punakad detailid pakuvad mahedat kontrasti ja toovad ruumi sügavust.

Toas on ka naturaalseid puidutoone, mida võib näha korvides, mis on paigutatud riidekapi peale. Need korvid loovad sooja ja maalähedase kontrasti valgele mööblile ja seintele. Puidust detailid lisavad ruumile tekstuuri ja rikastavad visuaalset kogemust, andes sellele meeldiva tasakaalu modernse ja looduslähedase stiili vahel.

Minimalistlikud mustad seinalambid on peen, kuid efektiivne lisand, mis täiendab kogu magamistoa kujundust. Need lambid loovad diskreetse, kuid pilkupüüdva kontrasti valge ja beeži värvipaleti vahel, pakkudes just piisavalt visuaalset huvi ilma liigselt domineerimata. Samuti lisavad mõned hallid dekoratiivsed elemendid, mis on asetatud aknalaudadele, ruumile veel ühe peene kihi, pakkudes delikaatset tasakaalu ja viimistletud välimust.

Kõik need hoolikalt valitud elemendid ja detailid koos moodustavad ruumi, mis on mitte ainult visuaalselt harmooniline, vaid ka praktiliselt mugav ja funktsionaalne. Iga detail on oma kohale pandud suure hoole ja tähelepanuga, luues terviku, mis peegeldab rahu, tasakaalu ja elegantsi.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: alvhem.com

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAGAMISTUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.