Sisekujundusidee, lastetoa tapeetimisel

Sisekujundusidee, lastetoa tapeetimisel

Stiilne näide, kuidas isegi väike tapeeditud seinaosa annab ruumi kujundusele väga palju juurde. Tapeeditud on vaid üks väike seinaosa, kuhu kulunud vaid 1 rull tapeeti.

Tegemist Engblad & Co tapeet Gårda, mille originaal pärit 1840 või 50 aastatel. Kahjuks pole antud mustriga tapeeti enam küll saadaval kuid samas leiab sarnase käekirjaga lastetoa tapeete nii veebipoodidest kui ehituspoodidest kohe kindlasti. Lapsed kasvavad väga kiiresti ja kui te soovite, et nad saaksid oma tubadesse parima sisustuse ja et neil oleks seal ka mugav olla, on ideaalne idee panna tapeedi alla vaid üks lastetoa sein. Hiljem lapse kasvades on võimalik tänapäevaseid vinüültapeete kerge vaevaga eemaldada ja panna uus tapeet, mis muudab taas ruumi ilmet ilma toa seinu värvimatta.

Ja see on ju tore, kui saate lastetoa ilmet kiirelt muuta. Tänapäeval kasutatakse tapeetidel väga palju erinevaid mustreid, värve ja tekstuure, mis aitavad kajastada ka laste lemmik tegelasi, kujundeid või hobisid ja miks mitte kaunistada sel juhul tuba osaliselt tapeetiga, mis talle väga meeldiks. Antud ruumi põhitooniks on valge, mille juurde valitud erinevate värvilaikudega tekstiil kui mööbel tapeedil leiduvate värvigammade kaudu, luues ruumis ühtse ja kauni terviku. Enamik mööblidetaile leitud taaskasutusest ja saanud siin toas juurde ka uue värvitooni, mööblivärviga n: sekretärkapp heleroosa tooniga. Heleroosa värvigammaga haakub kenasti naturaalne puitmööbel, valged detailid, roheline tekstiil, sinepikarva tekstiil, helesinised detailid.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.