Suur avar lastetuba, kus saavad mängides alguse suured seiklused

Suur avar lastetuba, kus saavad mängides alguse suured seiklused

Kollaka varjundiga lastetuba, kus kombineeritud omavahel erinevaid beeže toone, naturaalset puitu ja beežiga kokkusobivat kollast tooni.

Magamisnurgas armsa valge Taani brändi Sebra Interior voodi, kus leidub nii sinist (voodi pehmendus) kui halli (baldahiin) värvi tekstiili. Et voodi juures antud toonid liiga üksikuks ei jääks on  ruumis kaks põrandariiulit värvitud hallikassiniseks. Riiulite jalad aga jäetud naturaalset puidutooni, et mööbel ühilduks koos vaiba ja teiste mööblidetailidega.Põrandariiulitest leiab nii raamatuid kui lauamänge, mille värvilaigud pehmendavat muidu üsna jõulist halli tooni.

Samuti on mööblile tasakaaluks lisatud mitmed naturaalses toonis puitlelud ja riiulite seinale puitraamidega postrid. Akna kohale lisatud lakke efektsed lipuketid, mis lisavad tuppa lõbusat mängulisust. Põrandariiulite vastasseinas kahekohaline, kattega diivan millel dekoratiivsed kollase ja valge tooniga padjad, mis beeži ja valgega suurepäraselt sobituvad.  Diivani kõrval suur, pehme kaelkirjak  H&M-ist toimib toas nii dekoratiivelemendina kui leluna. Ainuke, mida antud ruumis veel muudaks on diivani kohale paari postri paigaldus, et antud sein liialt tühi ei oleks.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.