Kui beebivoodi peab mahtuma vanemate tuppa

Kui beebivoodi peab mahtuma vanemate tuppa

Kuidas ühendada lapsevanemate ja lapse magamistuba?

Oma esimestel elukuudel veedab imik suurema osa oma ajast oma voodis. Sel ajal vajab imik pidevalt tähelepanu ja seetõttu otsustatakse tihti, et lapse magamiskoht tuleks vanemate tuppa. Tihtipeale ei ole noortel peredel võimalust eraldi magamistubadeks ja nii tehakse lastenurk ema ja isa magamistuppa.

Kuidas aga muuta interjööri nii, et see ka stiilne ja samas funktsionaalne välja näeks?

Kui värvilahendus paigas, vali välja toanurk, kuhu mahuks ära beebi voodi. Jälgi, et beebivoodi seinal ei oleks pistikupesa ega lüliteid, mida lapse kasvades laps võiks katsuda. Samuti ära paiguta beebivoodit radiaatori lähedale, et mitte tekitada lapse üles soojenemist. Kindlasti ei peaks ruum muutuma mängumaailmaks, piisab vaid mõnest lelust. Mida vähem seda parem. Beebivoodi lähedale võid panna seinale riiulisse ka öövalgusti, et saaksid last öösel paremini jälgida kui ta üles ärkab.

Antud interjööri lagi ja põrand valge. Seintele valitud tumehall tapeet. Mööbli valikul lähtutud interjööri värvigammast ja toonide kokkusobivusest. Imehästi on antud interjööri sobitatud antiikne puidust kummut, mis lisab veidi särtsu muidu halli interjööri.

Beebile valitud hallis toonis beebivoodi, mida täiustab must linasest materjalist baldahhiin. Baldahhiini tume värv aitab ehk ka päeval lapsel paremini pimedamas magada. Voodi seinas avatud riiul, üksikute detailidega, mis annavad aimu armsal viisil beebinurgast.

Veel üks väike beebinurk vanemate magamistoas, lihtsa ja armsa lahendusega.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist LASTENURK | LASTETUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.